reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

jak chcesz:-Ddostałam mnóstwo ślicznych rzeczy które wyglądają jakby w ogóle nie były noszone:tak:
a tak w ogóle to jutro idę do fryzjera i ciągle się zastanawiam co zrobić z włosami
balejaż na 100% ale co z długością??
pozazdroscic ja jestem pierwsza u mnie w rodzinie i nie ma mnie kto wspomoc..a kuzynki meza sie nie fatyguja choc maja roczne dzieci i tez chlopcow:eek:

reklama
A ja dzis bylam na wynikach i pierwszym KTG :)
Matko jedyna ,jakie to cudne uczucie posluchac swoje malenstwo ... :) Lezalam se tak z 30 minut a KTG robilo zapis ,ktory mam jutro pokazac ginowi.Polozna powiedziala ze serduszko bije pieknie silnie i miarowo ,zadnych skurcze sie nie zapisaly.
Maly niezle kopal ,a ja mialam takie urzadzanko w raczce i przy kazdym ruchu malego mialam nacisnac ze je czuje :) Jak na zlosc maly buszowal - zawsze to robi jak leze na boku a tak polozna mi sie kazala polozyc!.wiec ja z tym urzadzonkiem walczylam - caly czas musialam je naciskac ahahha
Mam nadzieje ze wyniki wyjda mi dobre i zadno zatrucie ciazowe sie u mnie nie rozija ...aha stanelam na wadze i wciaz mam pikene 65 kg :) wiec od 2 tygodni niz nie przytylam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego sie ogromnie ciesze bo ostatnio zbyt duzo przytlam i gin skierowal mnie na wyniki pod zatrucie ciezowe !obrzekow u siebie jakos nie widze wiec jestem dobrej mysli .cisnienie tez w domku mam w normie ,wiec wierze ze bedzie dobrze!!!!
Zapytalam poloznej o te nieszczesne bole pachwin i o to twardnienie brzucha !
MOwila ze jutro gin mnie doklanide zbada ,ale tak juz moze byc na tym etapie ciazy.Powiedziala ze wsio mi sie rozciaga i przygotowuje do porodu :szok::szok::szok:
No normalnie bola mnie pachwiny i kosc lonowa !!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

jak chcesz:-Ddostałam mnóstwo ślicznych rzeczy które wyglądają jakby w ogóle nie były noszone:tak:
a tak w ogóle to jutro idę do fryzjera i ciągle się zastanawiam co zrobić z włosami
Ja w sobote tez se pierdyklam na glowie ciemny balejaz ( chcialam aby bylo naturalnie ) i troche podcielam wlosy ,kazalm tak sciac co bym mogla zwiazac wlosy ,bo zawsze to wygodniej a jak juz bedziemy z maluszkami to napewno :)

Se dzisiaj z racji tego ze waga nie podskoczyla od 2 tygodni ,zafundowalam 2 eklery !!!!!!!!!!!! i puszke coli a co !!!!!!!!!!!!! ale jakie to dobreeeeeeeee :) I juz znika :-D

Przyszedl kombinezonik cos go wygrala na allegro :) jaki on swietny jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadowolonam z zakupu jak nic !

prosze ... te reklamowy sa pelne ciuszkow ... i to tylko takich mniej wiecej do 5-6 miesiecy bo reszta jeszcze zalega na strychu !! potem bede je sukcesywnie wyciagac i podmieniac za te najmniejsze :)

Załączniki

• IMG_0327.jpg
    IMG_0327.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0328.jpg
    IMG_0328.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0329.jpg
    IMG_0329.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0330.jpg
    IMG_0330.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_0331.jpg
    IMG_0331.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 43
I jeszcze taki wygralam :) pluszowy :) za jedyne 24 zł ! ( z przesylka) Tylko ze skasowalam maila z danymi do przelewu i czekam az babka przysle mi dane jeszcze raz ,bo chce zaplacic i miec juz go w domku :) !

Załączniki

• 754307782.jpg
    754307782.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 754307782_3.jpg
    754307782_3.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 42
a co do przyziebienia i czosnku to tez slyszalam zeby go nie spozywac w duzych ilosciach...ale nie pamietam z jakiego powodu;-)

jak złapałam przeziebienie to położna powiedziała, że czosnku nie, bo zawiera w sobie naturalne antybiotyki. Poszłam do pierwszego kontaktu po L4 i sie dowiedziałam, że nadmiar czosnku owszem nie, bo szkoda ... wątroby. Natomiast co do szkodliwości dla dzidzi to nie widziała przeciwskazań. A to był 12 tydzień ciąży.

reklama
A ja dzis bylam na wynikach i pierwszym KTG :)
Matko jedyna ,jakie to cudne uczucie posluchac swoje malenstwo ... :) Lezalam se tak z 30 minut a KTG robilo zapis ,ktory mam jutro pokazac ginowi.Polozna powiedziala ze serduszko bije pieknie silnie i miarowo ,zadnych skurcze sie nie zapisaly.
Maly niezle kopal ,a ja mialam takie urzadzanko w raczce i przy kazdym ruchu malego mialam nacisnac ze je czuje :) Jak na zlosc maly buszowal - zawsze to robi jak leze na boku a tak polozna mi sie kazala polozyc!.wiec ja z tym urzadzonkiem walczylam - caly czas musialam je naciskac ahahha
Mam nadzieje ze wyniki wyjda mi dobre i zadno zatrucie ciazowe sie u mnie nie rozija ...aha stanelam na wadze i wciaz mam pikene 65 kg :) wiec od 2 tygodni niz nie przytylam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Z czego sie ogromnie ciesze bo ostatnio zbyt duzo przytlam i gin skierowal mnie na wyniki pod zatrucie ciezowe !obrzekow u siebie jakos nie widze wiec jestem dobrej mysli .cisnienie tez w domku mam w normie ,wiec wierze ze bedzie dobrze!!!!
Zapytalam poloznej o te nieszczesne bole pachwin i o to twardnienie brzucha !
MOwila ze jutro gin mnie doklanide zbada ,ale tak juz moze byc na tym etapie ciazy.Powiedziala ze wsio mi sie rozciaga i przygotowuje do porodu :szok::szok::szok:
No normalnie bola mnie pachwiny i kosc lonowa !!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

ale ci fajnie !!! z tym serduchem !!!

a co do pachwin i tej przekletej kosci lonowej to ja juz zdycham od dobrych kilku tygodni a najgorzej jest rano jak wstaje z lozka !!! masakra !! jak zapytalam gina to mi powiedzial ze to taki urok i nic poradzic na to nie mozna ... ale ze niby to boli tylko w pierwszej ciazy tak bardzo a w nastepnych juz mniej :D

Do góry