R
rouż
Gość
Jak dostaniesz od niej odp to daj znac, bo od wczoraj nie pisala nigdzie...O kurka !!!!
Zaraz napiszę do niej smsa !!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak dostaniesz od niej odp to daj znac, bo od wczoraj nie pisala nigdzie...O kurka !!!!
Zaraz napiszę do niej smsa !!!!!!!!
nie chce byc uszczypliwa ale wyglada tak jakby ktos postow nie czytal;-)
na watku w samopoczuciach listopadowek pisze wiele z nas o puchnieciu rak i nog
wiec jesli ty nie puchniesz to masz wielkie szczescie
mnie tez puchna rece i nogi..co dokucza mi niezmiernie...a zwlaszcza jak buty musze wlozyc..dlatego niestety jak narazie do tej pory jestem zmuszona nosic pol buty,z tylu otwarte jak klapki...jak dluzsze spodnie zaloze to cale szczescie nie widac tego
bo na ta pogode to raczej sie juz nie nadaja
a rece..staram sie palcami ruszac..wtedy wydaje mi sie ze dobrze to robi...

To dobra wiadomosc...tzn prawie dobra. Dobrze ze skutecznie wstrzymali porod, bo co ta kobietka sie nameczy to tylko ona wie...Dziewczyny - pozdrowienia od KaśkiK. Leży, czekapopodpinana do pompy insulinowej. Na razie skutecznie wstrzymali poród. Czekają do soboty - aż skończy 35 tydzień. Wygląda i czuje się w miarę dobrze.

hehehe...tak tak..ja tez na to licze ze nasze malenstwa beda spac duzo po urodzeniu abysmy my mogly odpoczac po porodach
To dobra wiadomosc...tzn prawie dobra. Dobrze ze skutecznie wstrzymali porod, bo co ta kobietka sie nameczy to tylko ona wie...
Chyba ja odwiedzilas? jakbys znowu u niej byla to przekaz pozdrowienia![]()
No ja narazie nie puchne dlatego sie wlasnie zastanawiam czy jest jakas reguła czy poprostu jak ze wszystkimi objawami zalezy od kobiety.