reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Skład FALVIT:
Substancja czynna: 1 tabl. powl. (drażowana) zawiera 5000 j.m. witaminy A, 500 j.m. witaminy D3, 3 mg witaminy B1, 2 mg witaminy B2, 0,01 g witaminy B6, 2 &µ,g witaminy B12, 0,05 g witaminy C, 0,02 g witaminy PP, 1 mg pantotenianu wapniowego, 0,593 g węglanu wapniowego strąconego, 0,1 g siarczanu żelazawego, 4,8 mg siarczanu magnezowego, 3,78 mg siarczanu potasowego, 1,7 mg siarczanu cynku, 1,4 mg siarczanu manganawego.
nie zawieta kwasu foliowego

Materna zawiera kwas foliowy:tak:

podczas planowania ciąży wystarczy brać wapń, magnez i kwas foliowy :) sam ginekolog mi to powiedział że na początek wystarczy :tak::happy: nie ma co przesadzać.
Ja dodatkowo jeszcze łykam wiesiołek

Skład FALVIT:
Substancja czynna: 1 tabl. powl. (drażowana) zawiera 5000 j.m. witaminy A, 500 j.m. witaminy D3, 3 mg witaminy B1, 2 mg witaminy B2, 0,01 g witaminy B6, 2 &µ,g witaminy B12, 0,05 g witaminy C, 0,02 g witaminy PP, 1 mg pantotenianu wapniowego, 0,593 g węglanu wapniowego strąconego, 0,1 g siarczanu żelazawego, 4,8 mg siarczanu magnezowego, 3,78 mg siarczanu potasowego, 1,7 mg siarczanu cynku, 1,4 mg siarczanu manganawego.
nie zawieta kwasu foliowego

Materna zawiera kwas foliowy:tak:

ale jest chyba folacyna a to jedno i to samo...??? tak mi sie przynajmniej wydaje

reklama
Do góry