reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

pojechal bo ja nie moge wstawac mam lezec plackiem...bo szyjki nie mam i skurcze...
ale mielismy jechac do lekarza...a ja sama nie pojade bo sie boje ze podziele los Jutki...bo moj maly sie tak samo spieszy...
ale mogl zadzwonic i powiedziec nie spiesz sie i nie szykuj bo dzis jednak nie pojedziemy...
a ja jak ten duren biegam po domu...zeby szybko zeby nie czekal...

reklama
pojechal bo ja nie moge wstawac mam lezec plackiem...bo szyjki nie mam i skurcze...
ale mielismy jechac do lekarza...a ja sama nie pojade bo sie boje ze podziele los Jutki...bo moj maly sie tak samo spieszy...
ale mogl zadzwonic i powiedziec nie spiesz sie i nie szykuj bo dzis jednak nie pojedziemy...

a nie masz kogos jeszcze kto by z toba pojechal ??

oooo to tak jak bym o swoim czytała ! tez mnie tak załatwił nie raz :wściekła/y:
Ja juz jakis czas temu zaczelam robic swoje jak mam cos do zaltwienia i sie na nigo nie ogladac, bo szkoda mi nerwow...no ale w Twoim przypadku to sama nie mozesz sie ruszac ...

a nie masz kogos jeszcze kto by z toba pojechal ??
niestety rodzice mieszkaja 150km stad...
a rodziny meza sie nie prosze...
z reszta lekarz znajomy wiec moge jechac zawsze..
ale chodzi o sam fakt ze niepotrzebnie wstawalam, zginalam nogi pod brzuch...
nie dosc ze nie moge, to naprawde po ponad miesiacu lezenia plackiem wstanie i poruszanie sie po domu to jak po pijaku tak sie w glowie kreci...
niech se teraz znosi moje humory...sam jest sobie winien...;-)

reklama
Do góry