reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewuszki -hoc i tak nikt nie zauważył mojego zniknięcia :-(
BETI -sto lat
PARTRYSIU-sto lat dla Dominisia.
mi ostatnio dokuczają skurcze dodatkowe serca :-(
boje sie troche.
DZASTINA-ja też ze 3dni przed spodziewaną @ mialam
taki silny bol w okolicy pępka wprawdzie chwilowy ale silny ,aż
kucnełam.wystraszylam sie ale @ już sie nie pojawiła i tobie tez tego życze.

reklama
dziękuje kochane
Margaritko Tobie też kochana, oddzywaj się częściej;-), a kiedy teraz planujecie przylecieć do PL?

Ania to samo mi chodziło po głowie z tym testem do Dzastiny ,ale mnie wyprzedziłaś hehe:-)

Tusia właśnie się zastanawiałam gdzie Ty, kiedy masz do gina teraz?
Powiedziala -niech pani przyjdzie za około miesiąc więc sama moge sobie wybrać dzien i myśle,że pojde 22paż.
ostatnio bylam 28wrz.
choć nie wiem czy wytrzymam i nie polece wczesniej.
te skurcze mnie niepokoją i wdodatku nie spytalam na wizycie bo to byla piewsza
i jakos tak bylam przejeta ile potasu i magnezu moge brać tz.jakie dawki w ciąży
można przy wadach serca.

anufifi dziękuje Ci ,ale... dobrze wiesz ,ze jak patrze na twoich chlopców to az ... pomarzyc dobra rzecz:sorry:

Becia juzz niebawem- w następne wakacje :eek: ehh... pisalam do Cie na gg- bez odzewu-coś jest nie tak chyba:sorry:

hmm dziwnie tak kazała przyjść... ja ide teraz 12, może idź szybciej, dowiesz się co i jak, zawsze to więcej wiadomości jak postepować przy wadzie serduszka,

Margarittka coś się nie możemy złapać na tym gygy, a czy Ty czasem nie masz w opcjach nie odbieraj od nieznajomych? po formacie mogło się tak zdażyć jak instalowałaś na nowo, bo jak kiedyś pisałam do Cie to było ok, znaczy się jak pierwszy raz kiedyś napisałam;-)

panna juz taka,ze:sorry: obawiam się ,ze zbyt szybko "dojrzeje":sorry: teraz te dziewczynki jakos tak wszytsko szybciej:confused2: a dzieki dzieki za slowa uznania- staralam się:-D a Ty sie w koncu na tym znasz :-p

reklama
Anufi dziękuję ci za ciepłe słówka... i wam dziewczyny też....sprawdzałam sobie przed chwila śluz, zwykły przeźroczysty....lepki.. bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi i na przemian z brzuchem.. zrobię teściorka wieczorem. Dziewczyny ja mieszkam na wsi... mam 14 km do miasta.. Nie mam gdzie kupić tego testu, poprosiłam mężą żeby mi kupił ale on na mnie wrzeszczy że za wcześnie... że lepiej poczekać na @.. Tak tylko on nie ma zielonego pojęcia przez co ja przechodzę!! Ale to tylko " samiec" co on może wiedzieć...??? Gdybym odebrała to prawo jazdy dzisiaj to bym sobie sama pojechała i bez jego łaski!!!

Do góry