Agniesiak85
Fanka BB :)
u kazdej inaczej ;-) rozstępów jeszcze nie mam, bo jak byłam nastolatką, to po operacji oka przytyłam 20kg i dość dużo skóry mi nie potrzebnej po schudnięciu zostało.. a przy ciąży się przydała..szczególnie ta na brzuchu.. może ok 30tc będę miała rozstępy, ale jeszcze nie teraz;P
Mi to sie przytyło jak zamieszkałam z M:-) Moim kucharzem i księgowym
Tak mnie dokarmiał no i sie ciut roztyłam
:-) I też mi skóry zostało i ciałka i dlatego może teraz mi sie na razie rozstępy nie robią.. ale pewnie jak sie ten zapas tłuszczyku skończy..(a już się kończy:-)) to pewnie mi sie pojawią..
;-)
Tak mnie dokarmiał no i sie ciut roztyłam
:-) I też mi skóry zostało i ciałka i dlatego może teraz mi sie na razie rozstępy nie robią.. ale pewnie jak sie ten zapas tłuszczyku skończy..(a już się kończy:-)) to pewnie mi sie pojawią..
;-)

wiec i ruchu mam malutko
chcialabym miec jedno konto... amoze i nie... sama nie wiem bo tak jak kmu sie skoncza pieniadze na koncie to z mojego jediemy ale tak na codzien tez jak ide na zakupy to ze swojego kupuje ale on mimo dwukrotnie wiekdszej wyplaty zawsze szybciej wykancza ja niz ja... i nie wiem i nie mam pojecia jak wplynac na niego poprostu juz nie mam sil ehhh 
co o tym myslicie??