Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturze :-)

moje dziecko na chcrzciny od rodzinki dostalo pneumokoki :-) z resztą często na rózne okazje dostaje kasę a ja wszystko przeznaczam an szczepienia. No chyba, ze są jakies pilniejsze potrzeby. Bo zabawek to ma w bród i kolejne wcale nie sa konieczne.i mi tez proszedziunka18@wp.pl
Wlasnie wpadlam na genialny pomysl. Rozmawialam z pediatra i wstepnie szczepienia, ktore chce zrobic malej wyniosa mnie ok 1800 zł. Wiec zeby troche zaoszczedzic wymyslilam, zeby rodzina i chrzestni zamiast bezsensownych i niekoniecznie przydatnych prezentow, bo wlasciwie wszystko mam, dali pieniazki na szczepienia. Niechby sie chociaz pierwsza dawka zwrocila. Bo przez te szczepienia z torbami pojde![]()
to dobrze, ze juz koniec męczarni. Trzymaj sie Kasia! Teraz już z górki!Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturze :-)
Wiadomość od KaśkiK: rano lekarze wszystko odstawili, są skurcze, główka niziutko. Już nie będą jej męczyć, dali wolną rękę naturze :-)

Klaudia Ty nasz bidaku jak dzis sie miewasz??I faktycznie jedz jak mozesz do tego polskiego gina przynajmniej porzadnie sie przebadasz...a kasa to nie wszystko(bo pewnie troche kosztuje u Was taka wizyta)...najwazniejsze zdrowko Twoje i Olivierka:-)

Klaudzia, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Tylko się nie denerwuj, bo nerwy nasilają swędzenie. A dzwoniłas do tej ppolskiej przychodni? Kiedy mogą Cię przyjąć?