reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka,ja na chwilkę no na 20min póki bajka się nie skończy :-D:-D:-D:-D:-D a potem uciekamy się kąpać :tak::tak::tak::tak:

mam pecha jak mam chwile to nikogo nie ma :no::no::no::no::no::no:

to ja spadam :tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej dziewczyny my mielismy dzis jechac z Ania na urodzinki ale nic z tego nie wyszlo bo Ania dzwonila ze ona i Laura wymiotuja chyba sie jelitowka u nich szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dalam jej czopki na wstrzymanie wymiotow Laurze i przedchwila otrzymalam od niej wiadomosc ze jak narazie spokoj z wymiotami byle tak dalej:tak::tak::tak: Tyle dobrze ze u Ani jest jej mama to jak jej chlop jest w pracy to moze sie zajac Laura jak Ania sie tez zle czuje:tak::tak::tak:
Ania mi mowila ze jak tylko wyzdrowieje i nabierze sil to sie do was odezwie:tak::tak::tak:

Witam My po imprezce. Zuzia własnie zasnęła. Ja tez zaraz polopirynke i do łóżka bo juz mi oczy łzawia że nic nie widzę. Zuzia od wczoraj sie rozgadała -do tej pory tylko baba, tata,mama, a teraz coraz więcej gada z nami po swojemu:-) I wstaje sama z pozycji leżącej do siadu-co prawda nie tak jak powinna ale jednak. Nie wiem czy to wynik hipoterapii bo dopiero byłyśmy 3 razy ale rehabilitantka mówiła na początku że hipoter. przyspieszy mowę.:-):-)

Lece do wyrka. Dobranoc

U mnie juz wszyscy spia a ja jestem mega zamulona:no::no::no:Nawet mi sie palic nie chce -na sama mysl mam cofki:no::no::no:
Ogladam tv,ale nie wiem jak dlugo wytrzymam

A&E
Pozdrow Anie i niech szybciutko Im przejdzie:tak:

MAMITKA
Brawo dla Zuzi:tak::tak::tak:Oby tak dalej

reklama
Do góry