reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez tylko na chwilke bo w sumie to siedze,patrze w tego laptopa i nie za duzo widze:no::-D:-D:-DMlodzi juz spia,ja obejrzalam sobie Miami i poszukalam sobie kilka rzeczy na allegro:tak::tak::tak:

AGNES
Super ze z warga juz lepiej:tak::tak::tak:A bolu nogi wspolczuje:no::no::no:Bidulko Ty

MAMITKA
Gratuleje wygranej:-);-)

Małż właśnie pojechał:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:,bo gościu kasy mu nie wypłacił:no: i nie wiem czy dzisiaj czy jutro wróci:eek:,plany mi pokrzyżował:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:.
Mamita, no to możesz na zakupach poszaleć;-):tak::-D:-D:-D.
Medeuska,cierpliwości:tak:,faceci to gorszy gatunek człowieka;-):-p:tak:.
As,ale z Ciebie zdolna i obrotna kobitka;-):tak::tak:.

pierwsza:-D

juz koncze jesc sniadanko:-D od 4.30 nie spie- przeziebiłam sie w nocy i mnie męczyl kaszel i katar:confused2::confused2::confused2::confused2: musze zaraz jakieś witaminy wziąć...

i ocywiście miałam durny sen o porodzie:sorry::sorry:

Małż właśnie pojechał:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:,bo gościu kasy mu nie wypłacił:no: i nie wiem czy dzisiaj czy jutro wróci:eek:,plany mi pokrzyżował:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy:.
Mamita, no to możesz na zakupach poszaleć;-):tak::-D:-D:-D.
Medeuska,cierpliwości:tak:,faceci to gorszy gatunek człowieka;-):-p:tak:.
As,ale z Ciebie zdolna i obrotna kobitka;-):tak::tak:.
a co Ty tu robiłaś o 4???????:szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry