reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ja wcxoraj tak samo zmierzylam i w ciagu 1 dnia 2 cm i pepek juz lekko sterczy

Moja corcia jest w szoku jak widzi moj pepek. Ona za bardzo nie moze pojac tego jak on mogl z normalnego pepka stac sie jakis wypukly i wg niej baaardzo brzydki :-D jak dotyka lub caluje brzuch to z calej sily stara sie uniknac kontaktu z dziwnym pepkiem :-D

Postanowilam zmierzyc brzuszek. W ciagu trzech dni urosl ze 107 cm do 112 :szok: jestem zszokowana i wierzyc mi sie nie chce :szok:
natchnelo mnie, by też zmierzyć ...
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 122!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!" :eek:... coraz mniej go lubie...

natchnelo mnie, by też zmierzyć ...
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 122!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!" :eek:... coraz mniej go lubie...

Ja tez dostalam maly opierdziel jesli chodzi o wage :sorry:i teraz az sie boje stanac na wadze. Lekarz blagal mnie i mojego zebysmy przeszli na diete, bo bedzie mi trudno urodzic (?) i ciezko przetrwac ostatni miesiac. Ale od kiedy brzuch opadl nie mam zgagi i co najsmieszniejsze zero bolow kregoslupa i tego czegos jak rwa kulszowa. Wczoraj to sobie uswiadomilam i mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma :tak:

Ja tez dostalam maly opierdziel jesli chodzi o wage :sorry:i teraz az sie boje stanac na wadze. Lekarz blagal mnie i mojego zebysmy przeszli na diete, bo bedzie mi trudno urodzic (?) i ciezko przetrwac ostatni miesiac. Ale od kiedy brzuch opadl nie mam zgagi i co najsmieszniejsze zero bolow kregoslupa i tego czegos jak rwa kulszowa. Wczoraj to sobie uswiadomilam i mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma :tak:
ja tylko 6 kg przytyłam. więc nie wiem skąd taki olbrzymi brzuch. Dzidzia co prawda duża ale nie aż tak. Jakbym trojaczki miała

:-( Mam termin na 22, a oni już awantury robią, że na święta do nich przyjechać nie chcemy i jak my w ogóle wychowanie dziecka sobie wyobrażamy:wściekła/y: A to ponad 100 km!! .

Ja nie będę musiała nigdzie jechac na święta, bo wszyscy przyjadą do mnie :szok:.... na razie sobie tego nie wyobrażam.... :eek: W ubiegym roku robiłam wigilię na 18 osób, a nie miałąm dzidziusia, i było to wielkie przedsięwzięcie.. a teraz.. :confused2:

ale mi się dziś w głowie kręci, zwariuję z tym moim c iśnieniem ..

(...)
ŻARTUJESZ?? :shocked2:
Może on myślał że to zabawne było... Trzeba było mu delikatnie zwrócić uwagę, moze by się speszył i przemyslał...:sorry:

reklama
Do góry