reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam czerwcowe Mamusie,

nieśmiało się przywitam. Zdaje się, żę też będę czerwcową mamusią, co mnie bardzo cieszy.

Poza brakiem miesiączki i bolącymi piersiami, nie mam żadnych objawów, ani zachcianek, nie wiem czy to dobrze...

Test 3-krotnie, w różnych dniach pokazał dwie mocne kreseczki.
Do lekarza idę dopiero w poniedziałek więc wtedy dowiem się czy to prawda, jeszcze w to wszystko nie wierze, a naczytałam się już tylu złych rzeczy, że wolę się nie nastawiać.

To nasza pierwsza ciąża i udało się za pierwszym podejściem :-)

Wygląda na to, że termin będę miała na około 14 czerwca, ale wszystko potwierdzę Wam w poniedziałek.

Witaj,

To również moja pierwsza ciąża, gratuluję Ci z całego serca :-D

Musisz myśleć pozytywnie a nie czytać jakieś "złe rzeczy"

reklama
Witaj,

To również moja pierwsza ciąża, gratuluję Ci z całego serca :-D

Musisz myśleć pozytywnie a nie czytać jakieś "złe rzeczy"

Masz racje, nie powinno się czytać takich rzeczy, ale często jest to nieuniknione...
Mam nadzieje, że u nas wszystko będzie dobrze i w połowie czerwca już będziemy chwaliły się fotkami naszych pociech.

W związku z tym, że pasjonuję się fotografią i zajmuję nią na wpół zawodowo, to tych zdjęć pewnie będzie dużooooo :-)

Masz racje, nie powinno się czytać takich rzeczy, ale często jest to nieuniknione...
Mam nadzieje, że u nas wszystko będzie dobrze i w połowie czerwca już będziemy chwaliły się fotkami naszych pociech.

W związku z tym, że pasjonuję się fotografią i zajmuję nią na wpół zawodowo, to tych zdjęć pewnie będzie dużooooo :-)

Pod warunkiem, że przy dzidzi będziesz miała czas :rofl2:

Witam czerwcowe Mamusie,

nieśmiało się przywitam. Zdaje się, żę też będę czerwcową mamusią, co mnie bardzo cieszy.

Poza brakiem miesiączki i bolącymi piersiami, nie mam żadnych objawów, ani zachcianek, nie wiem czy to dobrze...

Test 3-krotnie, w różnych dniach pokazał dwie mocne kreseczki.
Do lekarza idę dopiero w poniedziałek więc wtedy dowiem się czy to prawda, jeszcze w to wszystko nie wierze, a naczytałam się już tylu złych rzeczy, że wolę się nie nastawiać.

To nasza pierwsza ciąża i udało się za pierwszym podejściem :-)

Wygląda na to, że termin będę miała na około 14 czerwca, ale wszystko potwierdzę Wam w poniedziałek.
I ja także witam serdecznie :-) Też jestem w pierwszej ciąży, też trafione za pierwszym podejściem (ale jestem po laparoskopii na pco). Moja wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie, ale póki co mam kilka teścików potwierdzających cud :-D Naczekam się na tę wizytę, ale przynajmniej powinnam usłyszeć serduszko :-) Życzę Ci, by wszystko było w najlepszym porządku. Mój termin wypadnie chyba ok.22 czerwca, ale to się jeszcze okaże :happy: Pozdrawiam wszystkie inne czerwcowe mamusie i ich maeństwa :-)

reklama
I ja także witam serdecznie :-) Też jestem w pierwszej ciąży, też trafione za pierwszym podejściem (ale jestem po laparoskopii na pco). Moja wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie, ale póki co mam kilka teścików potwierdzających cud :-D Naczekam się na tę wizytę, ale przynajmniej powinnam usłyszeć serduszko :-) Życzę Ci, by wszystko było w najlepszym porządku. Mój termin wypadnie chyba ok.22 czerwca, ale to się jeszcze okaże :happy: Pozdrawiam wszystkie inne czerwcowe mamusie i ich maeństwa :-)

A czemu Wy robicie po parę testów? :-D

Ja zrobiłam jeden, Ty kilka...:rofl2:

Testy w tą stronę się nie mylą, hihi

Do góry