reklama
pixi
Fanka BB :)
Narobiłas mi smaka i pobuszowałam trochę w zamrażarce.Tym sposobem poprawiłam sobie samopoczucie spora porcja lodów o smaku toffi:-)a ja na zimową atmosferę zjadłam własnie lody waniliowe z syropem klonowym))
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Narobiłas mi smaka i pobuszowałam trochę w zamrażarce.Tym sposobem poprawiłam sobie samopoczucie spora porcja lodów o smaku toffi:-)
i ja tez poszperałam i w ruch poszły bakaliowe

katrenki
a ja sie tak nie bawie bo u mnie w lodowce tylko mrozonki i mieso.....

luandzia1
Entuzjast(k)a
u mnie biało i cały czas sypie w dodatku wybrałam się do sklepu z Zuzią po buty (na letnich ponach) i nic nie kupiłam bo wszystko przebrane i albo nie było numeru albo jakiś okropny fason 

martolinka
dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce
Nad morzem wichura, od czasu do czasu pada, ale na szczęscie tylko deszcz (wczoraj padał grad wielkosci ziarenek pieprzu)/ I jest ziiiiiiiiiiiiiimno. Ale ja nie ruszam sie z domu zeby jakąś gałęzią nie dostać;-)
anadri jezeli dobrze widze to mamy termin porodu na ten sam dzień ;-) To co ścigamy sie ?
katrenki
a moj D pojechal dzis do pracy na rowerze w spodenkach....nie jest az tak pieknie jak wczoraj ale dosc cieplo....nie mielismy tak pieknego lata ale za to teraz nie jest az tak zle.....

mamulica
anadri, u mnie w świętochłowicach jest MASAKRA!!! wieje makabrycznie i do tego śnieg...
Nawet moja kocica kochana siedzi na parapecie jakaś oniemiała tym co się dzieje za oknem

Nawet moja kocica kochana siedzi na parapecie jakaś oniemiała tym co się dzieje za oknem

reklama
martolinka
a ja sie tak nie bawie bo u mnie w lodowce tylko mrozonki i mieso.....![]()
no przeciez nie ma nic lepszego niz zmrozone mieso