reklama
pixi
Fanka BB :)
Narobiłas mi smaka i pobuszowałam trochę w zamrażarce.Tym sposobem poprawiłam sobie samopoczucie spora porcja lodów o smaku toffi:-)a ja na zimową atmosferę zjadłam własnie lody waniliowe z syropem klonowym))
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Narobiłas mi smaka i pobuszowałam trochę w zamrażarce.Tym sposobem poprawiłam sobie samopoczucie spora porcja lodów o smaku toffi:-)
i ja tez poszperałam i w ruch poszły bakaliowe

katrenki
a ja sie tak nie bawie bo u mnie w lodowce tylko mrozonki i mieso.....

luandzia1
Entuzjast(k)a
u mnie biało i cały czas sypie w dodatku wybrałam się do sklepu z Zuzią po buty (na letnich ponach) i nic nie kupiłam bo wszystko przebrane i albo nie było numeru albo jakiś okropny fason 

martolinka
dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce
Nad morzem wichura, od czasu do czasu pada, ale na szczęscie tylko deszcz (wczoraj padał grad wielkosci ziarenek pieprzu)/ I jest ziiiiiiiiiiiiiimno. Ale ja nie ruszam sie z domu zeby jakąś gałęzią nie dostać;-)
anadri jezeli dobrze widze to mamy termin porodu na ten sam dzień ;-) To co ścigamy sie ?
katrenki
a moj D pojechal dzis do pracy na rowerze w spodenkach....nie jest az tak pieknie jak wczoraj ale dosc cieplo....nie mielismy tak pieknego lata ale za to teraz nie jest az tak zle.....

mamulica
anadri, u mnie w świętochłowicach jest MASAKRA!!! wieje makabrycznie i do tego śnieg...
Nawet moja kocica kochana siedzi na parapecie jakaś oniemiała tym co się dzieje za oknem

reklama
martolinka
a ja sie tak nie bawie bo u mnie w lodowce tylko mrozonki i mieso.....![]()
no przeciez nie ma nic lepszego niz zmrozone mieso