reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg:sorry:
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył:tak::sorry:
ja to nawet specjalnie w zeszlym roku w grudniu do polski pojechalam, by poczuc zime. siedzialam miesiac i co? snieg spadl... 6 stycznia jak wylatywalam. przez gwatlowna zamiec samolot z w-wy mial 2 godziny opoznienia - siedzielismy w samolocie i ciagle nas odladzali....
a teraz tez mysle sobie wczoraj "no, chlodno sie juz zrobilo, nawet w nocy siegnelam po przescieradlo, by sie przykryc". patrze na termometr, a na zewnatrz 27 stopnii. faktycznie sie ochlodzilo. jeszcze nie tak dawno bylo 35. oj, a jednak z checia zamienilabym sie z wami...

Czesc Listopadoweczki, pisze do was po przerwie kilkudniowej...
W piatek, 9.10.09 zostalam mama, Maria urodzila sie o 18.41 w 33 tyg. ciazy, wazy zaledwie 2 kg ale jest silna i dzielnaBuziaki dla was. Mam nadzieje ze u was wszystko okej i wkrotce nadrobie zaleglosci...

pianistka, niesamowita wiadomosc!!! trzymamy za was kciuki i niech marysia rosnie i nabiera sil. czekamy na relacje....

ja to nawet specjalnie w zeszlym roku w grudniu do polski pojechalam, by poczuc zime. siedzialam miesiac i co? snieg spadl... 6 stycznia jak wylatywalam. przez gwatlowna zamiec samolot z w-wy mial 2 godziny opoznienia - siedzielismy w samolocie i ciagle nas odladzali....
a teraz tez mysle sobie wczoraj "no, chlodno sie juz zrobilo, nawet w nocy siegnelam po przescieradlo, by sie przykryc". patrze na termometr, a na zewnatrz 27 stopnii. faktycznie sie ochlodzilo. jeszcze nie tak dawno bylo 35. oj, a jednak z checia zamienilabym sie z wami...

:szok::szok::-D:-D szok normalnie... achh... wspolczuje Ci Miran... takie upaly wykanczaja bardziej niz ulewy i snieg.... ale jak juz urodzisz to bedziesz pomykac na spacerki normalnie.. a nie tak jak dziewczyny w Polsce usilujac pchac wozek przez snieg.
a do jakich temperatur dochodzi u Ciebie w zimie?

pixi i anadri prosilabym abyscie daly mi dane to wpisze was na liste listopadowek bo patrze ze nie ma was tam

♥ Imię-

♥ Termin porodu wg USG -
♥ Termin porodu wg OM -
♥ Płeć -
Imię maleństwa-
Na imie mam Ela.termin porodu 21 listopad.Płeć nieznana (niestety) a imię dla chłopca Pawełek a dla dziewczynki Aleksandra:happy:

Witam. Jak Wy dużo piszecie! Wczoraj nie zajrzałam i tyle miałam zaległości...ale juz wszystko nadrobiłam.
Cześć! Jak zwykle tylko na chwilkę i zaraz wracam do łóżka. Ciągle jestem w trójpaku i jakoś się trzymam (lekko nie jest-mam już dość!). !
Trzymaj się kochana jak najdłużej.
a ja wlasnie wrocilam z parku...nawet nie uwierzycie jaka piekna mamy pogode....sloneczko...cieplutko....normalnie az trudno uwierzyc, ze to pazdziernik bo w sweterku cieplo mi bylo....
Tylko pozazdrościć....
Czesc Listopadoweczki, pisze do was po przerwie kilkudniowej...
W piatek, 9.10.09 zostalam mama, Maria urodzila sie o 18.41 w 33 tyg. ciazy, wazy zaledwie 2 kg ale jest silna i dzielna,
Gratulacje :-) Kciuki oczywiście mocno zaciśnięte:-)

zima ma być do końća tygodnia. W przyszłym tygodniu znów 10-15 stopni:tak: tak mówi zubilewicz :-)
Oby nie pomylił się w tych prognozach.
Dziewczynki ja juz po wizycie. Napisze tylko ze wszystko OK..
Super. To jest najważniejsze.
dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce
Pogoda straszna - leje, wieje i strasznie zimno. Nic tylko położyc się i spać...

Pozdrawiam

dziewczyny jak tam u was pogoda? bo ogladam tvn24 i jestem przerazona tym co sie dzis dzieje w Polsce

No ja z szoku wyjść nie mogę jak u nas ładnie - na tym spacerze do sklepu nieźle sie spociłam. Słonko wręcz mi buzię trochę opaliło :shocked2::-D Zero wiatru, słońce na twarzy, zielona trawka wokoło a z niedaleka beczenie owiec dochodzi :-D

reklama
Do góry