sunday_
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d
Spowiadałaś się??!!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-d
tak po lebkach czytalam
pisalyscie o plciach maluszkow
u nas to bylo tak - syenk nie planowany ale przed okresem i chlopak jak dab
tym razem planowalismy dziewczynke i tak gdzies 2-3 dni po okresie i mamy miec coreczke
a poza tym z braczki mam wywrozona 3 dzieciaczkow
synek, corka, synek![]()
no tak planuje sie plec dziecka...to jakoś można planować po czy przed okresem??? jak to się robi??! chce drugie kiedys zeby byla to dziewczynka;-)
no tak planuje sie plec dziecka...
na wiele sposobow: dieta, pozycja no i dzien...
dziewczynka wypada na 2-3 dni po okresie... a potem pzred okresem jest na chlopca... ;-)
poczytaj dokladnie na necie... ;-)
Dobra ja juz sie witam
wiec synek od Asi jest poprostu cuuuuuudny ,jaki malenki a te brazowe wloski normalnie sie juz zauroczylam
Asia cala obolala nawet siedziec biedna nie mogla - powiedziala ze juz wiecej dzieci nie chcemysle ze to tylko na jakis czas
potem zapomni jak bolalo
Adam ogolnie to sie przestraszyl jak wszystko zobaczyl - bo byl przy porodzie :-)
Nie siedzialam u niej zbyt dlugo bo ona byla taka zmeczona, spiaca ze pogadalam z nia porobilam fotki no i przyjade do niej jeszcze jak juz do domu przyjedzie...
przywiozlam jej chusteczki nawilzajace dla malego dla niej owoce, wode i herbatkniki a o lyzeczkach o ktore mnie prosila zapomnialam ... zostaly w aucie i nie wzielam
No ale ogolnie to jest szczesliwa!!! a to najwazniejsze
aha maly nie chce pic z cycka... jak bylam to polozna kazala isc jej do sali sprobowac go znow przystawic...
mowi ze ma klopoty...
ale wiem ze da sobie rade i za niedlugo maly bedzie tak ssal ze jeszcze zobaczy
a teraz fotki...
mysle ze sie nie pogniewa ale mowilam jej ze Wam pokaze...
aha i macie od niej pozdrowienia
![]()
![]()
![]()
musialam troche przerabiac te fotki bo byly za ciemne....
ale chce je wywoalac i dac jej w antyramie w prezencie
bo chciala zdjecia wiec bedzie miaal (jeszcze o tym nie wie)