reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A ja mam co prawda mieszkanie, ale u mnie od początku myje mężuś, z resztą większość porządków robi on, bo jest pedantem i uważa że ja robię źle i niedokładnie :eek::sorry:...
Ja zajmuję się pełną obsługą kuchni:tak::-)

reklama
A ja mam co prawda mieszkanie, ale u mnie od początku myje mężuś, z resztą większość porządków robi on, bo jest pedantem i uważa że ja robię źle i niedokładnie :eek::sorry:...
Ja zajmuję się pełną obsługą kuchni:tak::-)
fajnie masz! Dla mojego zawsze jest czysto, on nie widzi potrzeby sprzątania.

ej to jak to z tym winem ? :) ono łagodzi skurcze czy przyspiesza? a dzis zrobilam se herbatke z lisci malin po tym jak zobaczyłam jak to wyglada myslalam ze ciezko bedzie ale w sumie bardzo dobra heheh :) brzuszek uciska troche dupka pcha mi sie w zebra a brzuch sie obnizyl troche i wiecie co !!!!! :szok::szok::szok::szok::szok: zrobiły mi sie 3 rozstępy na brzuchu a do tej pory czysto mialam !!!! :szok::szok::szok::szok: nakrzyczalam na synka zeby wychodzil szybciej a nie mi tu na koniec skóre naciaga hehehe zobacyzmy czy posłucha sie :)

Kasiula 3 rozstepy? ehh co ja bym dala za taka ilosc ....
i nie krzycz na dziecko bo jak masz tylko 3 sztuki to on sie ladnie postaral zeby ci urody nie psuc. staje w jego obronie. jakbys bardzo chciala to akrzycz na mojego, bo mam caly brzuch prazkowany jak tygrysek z kubusia puchatka ...

Kasiula 3 rozstepy? ehh co ja bym dala za taka ilosc ....
i nie krzycz na dziecko bo jak masz tylko 3 sztuki to on sie ladnie postaral zeby ci urody nie psuc. staje w jego obronie. jakbys bardzo chciala to akrzycz na mojego, bo mam caly brzuch prazkowany jak tygrysek z kubusia puchatka ...

hehe no dobra powiem ze ciocia nakrzyczala na mnie ze drze sie na niego ;) a pozatym doszlam do wniosku ze te rozstepy nie takie straszne w koncu po ciazy :)

reklama
a mnie polozna wysmiala jak sie jej zapytalam o to wino podczas skurczy .. powiedziala, zebym lepiej nie pila bo po lampce po takiej abstynencji to pijana wyladuje na porodowce ...

Do góry