P
patrysia*
Gość
Patrysiu a co to za 100 myśli w głowie masz w nocy? Mój humorek tez taki sobie teraz, ale zaraz pójdę na drzemkę, może po spaniu coś się poprawi...Chociaż uspokaja mnie to co napisałaś Ty i Royanna o tych infekcjach
Obiadek na dzisiaj mam bo żeberka zostały z wczoraj, więc mogę odpoczywać...Kurcze zapomniałam ginkowi powiedzieć o tym że mnie żebro bardzo boli czasami po prawej stroniei nie wiem dlaczego..
Wiecie co tak sobie myślę żeby może magnez odstawić bo biorę MagneB6 a to przecież jest na skurcze, tzn żeby ich nie było, i myślę czy aby czasem mi ten magnez wszystkiego nie spowolni...a dzisiaj napiję się naparu z liści malin, ginek mówił że mogę pić jeśli chcę![]()
ach kochana ja sama nie wiem o wszystkim zaczynam myśleć o rodzinie o sprawach domowych dosłownie o wszystkim i zaczynam niekiedy się dołować (sama nie wiem czemu nawet o byle co)wcześniej tak nie miałam a teraz co chwile coś

Patrysiu kupilam juz dzis ta lampe sloneczko:-)sliczne jest:-)teraz moj m mosi je zabrac do nowego pokoju maluszka i zawiesic:-)
a ja wczoraj tez lozeczko rozlozylam...i juz 4 pralki prania z malymi ciuszkami poszly:-)lezaczek bujaczek juz zlozony...posciel kupiona tylko trzeba wyprac...i nawet torbe do szpitala mam spakowana czesciowo(bez kosmetykow)i nie wiem czy brac jakies czapeczki dla malucha ale chyba na takich oddzialach jest dosyc cieplo??ciuszkow dla malucha nie biore tylko dzis przygotuje juz torbe na wyjscie zeby moj m mial gotowe...jak myslicie w co takiego malucha ubrac...napewno kombinezon mam taki cienszy ale co pod spod??dajcie jakis pomysl??
to super:-)powiesz mi jak ona świeci czy daje w miare mocniejsze światło ok;-)bo to mnie ciekawi bo jednak chciałabym, aby synek do zabawy miał w miare dobre światło;-)ja tez w koncu chciałabym ja kupić mam nadzieje że na wypłate się uda (bo czekają jeszcze inne wydatki teraz M też coś znowu doszło do wydania kasy i jeszce opony zimowe trzeba kupić bo kupiliśmy auto ale on nie miał zimówek co będzie teraz trzeba kupić)

no i tez widze jak to potrafi się człowiek zmobilizowac:-)jeszcze drobne zakupy i gotowe czekać na poród:-)