reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

chetnie:tak:tylko czasu brak...

Cześć Pati! Naprawdę rozumiem twoja ciekawosc, mnie tez z pewnoscia korciloby zeby kupic te testy (DNA). trafnosc w ocenie plci jest bliska 100% {99,9), na amerykanskich stronach do kupienia za 150 $, ale tak jak mowia dziewczyny plci i tak juz sie nie zmieni, wiec czy jest sens je robic musisz ocenic sama ja mimo ogrooooooooomnego pragnienia dziewczynki i pokusy zrobienia tego testu nie zrobie go. Uwierz mi , ze dla dobra psychiki lepiej po prostu cieszyc sie z ciazy i dziecka( bo ono juz w Tobie jest) niz obsesyjnie myslec tylko o plci. Wiem co mowie bo juz raz przez to przeszlam i drugi tego bledu nie popelnie. Zrobie wszystko co moge wlacznie z monitoringiem zeby zwiekszyc szanse na dziewczynke, ale w momencie jak zobacze dwie kreski bede sie cieszyla ciaza i DZIECKIEM bo to jest cudowny czas i nie chce go stracic na jakis lękach czy to aby bedzie dziewczynka. Nawet teraz jak ogladam rzeczy dla dzidziusiow patrze na te dla dziewczynek i dla chlopcow (tez sa czadowe)zeby sie za bardzo nie nakrecac. Pati ja mieszkam niestety dosc daleko od Ciebie bo na Polnocy, chetnie bym z Toba pogadala. Moglybysmy sie kiedys spotkac w jakiejs Coscie czy gdzies z dzieciakami fajnie by bylo. Wogole chetnie bym z Toba pogadala na temat porodu w Uk bo ja swoje dzieci w tym jedno calkiem spore hi hi (13) rodzilam w PL:-D

reklama
Choc musze dodac ze czesto wyobrazam sobie jak ide w tej mojej trzeciej ciazy na usg i maja mi powiedziec co bedzie ojjjjjjj wtedy to na pewno sie nie źle zestressuje, nie ma co

witam witam..u nas pogoda dosc ladna i ide za chwilke na spacerek z dzieciaczkami..

anufifi suwaczki sliczne ale z twoimi szkrabami kochanymi byl ladniejszy..slicznej buzki tomusia nic nie zastapi..

dzastina kinga trzymam kciuki za dwie kreseczki..

pyszczek i gioeska coraz blizej porodu bedzie tu sporo tych naszych dzieciaczkow..bedziemy czekac na foteczkui waszych dzieciaczkow..

moj m z derya;-)

Załączniki

• DSC01578.jpg
    DSC01578.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC01580.jpg
    DSC01580.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry