Marcelkowa mama
Aktywna w BB
chetnietylko czasu brak...
Cześć Pati! Naprawdę rozumiem twoja ciekawosc, mnie tez z pewnoscia korciloby zeby kupic te testy (DNA). trafnosc w ocenie plci jest bliska 100% {99,9), na amerykanskich stronach do kupienia za 150 $, ale tak jak mowia dziewczyny plci i tak juz sie nie zmieni, wiec czy jest sens je robic musisz ocenic sama ja mimo ogrooooooooomnego pragnienia dziewczynki i pokusy zrobienia tego testu nie zrobie go. Uwierz mi , ze dla dobra psychiki lepiej po prostu cieszyc sie z ciazy i dziecka( bo ono juz w Tobie jest) niz obsesyjnie myslec tylko o plci. Wiem co mowie bo juz raz przez to przeszlam i drugi tego bledu nie popelnie. Zrobie wszystko co moge wlacznie z monitoringiem zeby zwiekszyc szanse na dziewczynke, ale w momencie jak zobacze dwie kreski bede sie cieszyla ciaza i DZIECKIEM bo to jest cudowny czas i nie chce go stracic na jakis lękach czy to aby bedzie dziewczynka. Nawet teraz jak ogladam rzeczy dla dzidziusiow patrze na te dla dziewczynek i dla chlopcow (tez sa czadowe)zeby sie za bardzo nie nakrecac. Pati ja mieszkam niestety dosc daleko od Ciebie bo na Polnocy, chetnie bym z Toba pogadala. Moglybysmy sie kiedys spotkac w jakiejs Coscie czy gdzies z dzieciakami fajnie by bylo. Wogole chetnie bym z Toba pogadala na temat porodu w Uk bo ja swoje dzieci w tym jedno calkiem spore hi hi (13) rodzilam w PL