Dziewczyny ja tez juz bym chciala być po;-) Tak strasznie sie boję, bo nie wiem co mnie czeka, czy naturalny poród czy cesarka (mialam pierwszą cesarkę) i to pewnie bedzie zalezało od nastroju lekarzy będących akurat na dyzurze.
Wczoraj tez próbowalismy z Ł naturalnego wywołania porodu, ale chyba nie bardzo chce sie malemu wychodzic. A dzis sobie przypomnialam ze mam lekarza, ciekawe czy pozna ze wczoraj sobie poszaleliśmy
zeby na mnie nie nakrzyczał
Wczoraj tez próbowalismy z Ł naturalnego wywołania porodu, ale chyba nie bardzo chce sie malemu wychodzic. A dzis sobie przypomnialam ze mam lekarza, ciekawe czy pozna ze wczoraj sobie poszaleliśmy
zeby na mnie nie nakrzyczał
( bo teraz jedzie na zjazd ginów i go nie będzie) o ile nie urodzę wcześniej....a już bym mogła i chciała:-)torba prawie spakowana...
to musi byc jakis blad...albo moze chca 160 ale bedziecie placic pol roku zamiast rok albo cos takiego....bo to nie mozliwe......napewno to sie wyjasni
ale jutro ogladam dom, nusze sie przeprowadzic przed porodem, chociaz szkoda mi bedzie tego, najladniejszy,w jakim mieszkalam

powiedzialam,ze wszystkie piora,a ja nigdy nie mialam dzieci i niewiem, wiec widocznie tak trzeba