reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Lekarz chce na poczatku 40 tygodnia, ale ja mam juz dosyc i chcialabym najpozniej 09.11 a to by byl poczatek 40 tygodnia.
Boje sie tyle czekac....

Wolę żeby mnie pokroil zaraz po wszystkich swiętych na poczatku 39 tygodnia..... Np 04.11
Widzę, że ty będziesz miała CC w 39 tygodniu.

Ostatnia edycja:
reklama
tak bede miala po 38 tyg bo tu w Niemczech lekarze twierdza ze skoro i tak bedzie cesarka to nie ma po co dluzej czekac w 38 tyg dzidzia juz jest w pelni rozwinieta
a Ty nie mozesz pogadac z lekrzem aby Ci wczesniej zrobili ciecie?

a ja sie wlasnie wkur"£$ ilam masakratycznie. przyslali mi rachunek za cuncil tax - to taki podatek angielski od tego ze sie mieszka - dowalili nam 160 funtow miesiecznie!! niby z czego ja mam placic jak za chwile bede miala 500 funtow miesiecznie macierzynskiego? kretyni! jutro tam jedziemy z piotrem i im wygarne.
juz sciagnelam sobie wniosek o benefity na to - czyli takie dofinansowaia od panstwa, ale najlepiej bedzie jak sie zlozy kiedy maluszek bedzie na swiecie, wiec od dzis zaczynam chodzic po schodach i nie ma zmiluj - MALY MA WYJSC JESZCZE W PAZDZIERNIKU! bo mama kase potrzebuje :)
160?????? to gdzie wy mieszkacie....w willi???/:eek:

tak bede miala po 38 tyg bo tu w Niemczech lekarze twierdza ze skoro i tak bedzie cesarka to nie ma po co dluzej czekac w 38 tyg dzidzia juz jest w pelni rozwinieta
a Ty nie mozesz pogadac z lekrzem aby Ci wczesniej zrobili ciecie?

Idę do gina 29.10 i poproszę go żeby mi zrobił na poczatku 39 tygodnia.
Zobaczymy czy się zgodzi.....

zwykly flat. jedna sypialnia, salon, lazienka i mini kuchnia. ja nie wiem skad oni ta kwote wzieli! chyba z kosmosu !!:wściekła/y::crazy::wściekła/y::crazy:
no to powinnas sie podciagac teoretycznie pod band b co jest niecale 100...ja tak mialam na flaciku...teraz mamy 3 pokoje i ogrod wiec chca 127Ł ale jeszcze nie slyszalam zeby ktos placil 160:no: to musi byc jakis blad...albo moze chca 160 ale bedziecie placic pol roku zamiast rok albo cos takiego....bo to nie mozliwe......napewno to sie wyjasni:tak:

Ja mam codziennie skurcze... ustają na noc jak przysypiam. Ale już siedze w domku z córcią bo autem kiepsko mi jeździć przez ten twardy brzuch i pobolewa na dole i nie moge nic zrobic bo brzuch twardy ufff. To chyba już niedługo, musze małej wytlumaczyc co będzie żeby się nie bała...aaa i w końcu torbe spakować..

no to powinnas sie podciagac teoretycznie pod band b co jest niecale 100...ja tak mialam na flaciku...teraz mamy 3 pokoje i ogrod wiec chca 127Ł ale jeszcze nie slyszalam zeby ktos placil 160:no: to musi byc jakis blad...albo moze chca 160 ale bedziecie placic pol roku zamiast rok albo cos takiego....bo to nie mozliwe......napewno to sie wyjasni:tak:

mam na rachunku bad b i rachunek na 160 miesiecznie!! moze oni cos popier... :crazy:

a oni tak moga zrobic ze sie placi pol roku a nie rok?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry