kiki750321
Fanka BB :)
royanna bardzo dziekuje..ostatnio moj m bardzo sie zmienil..o 380stopni..nie wiem czy powodem tej zmiany jest derya..sama nie wiem..ale boje sie tego ze to tylko jest chwila ktora moze mnie zranic..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-):-)
Wierze ze bardzo sie tego boisz, ze to tylko chwila ulotna...postaraj sie nie angazowac, podchoc do Waszej sytuacji z dystansem...Mysle, ze czas najlepiej pokaze w ktora strone wszystko zmierza...Derya jest cudowna i na pewno w pewien sposob wplywa na zachowanie Twojego M, ale wazne jest to, czy miedzy Wami jeszcze jest "to cos", bo wlasnie uczucie jest tu chyba najwazniejsze...A duzo zlego juz dostalas od zycia...royanna bardzo dziekuje..ostatnio moj m bardzo sie zmienil..o 380stopni..nie wiem czy powodem tej zmiany jest derya..sama nie wiem..ale boje sie tego ze to tylko jest chwila ktora moze mnie zranic..
O kurcze!:-) no to już rozumiem teraz:-) Wiec mam nadzieje że i dla mnie będzie to tak ważdny dzień Agniesiu.Jasne, że ważny bo to moje urodzinki:-)
dziekuje slicznieKiki jestes bardzo fotogeniczna osoba, no a Twoja mala.... sama slodycz
Uwielbiam fotografie. Sprobuje wkleic jakies fotki moich synkow ale obawiam sie , ze bez pomocy to sie nie bejdzie:-) Jak na razie udalo mi sie tylko wstawic zdjecie malego jak byl umalowany na tygryska( bardzo je lubie) wyglada jak tygrys z dżungli![]()
royanna czasami mysle ze te cos jeszcze jest..ale czasami mysle ze nie ma nic..ze tak bardzo skrzywdzil mnie moj m ze nie ma tam miejsca na uszucie ..jestem tak zakreconas ze juz sama nie wiem..obecnie jest oki i ciesze sie ta chwila..a podchodze do tego wszystkiego z dystansem..bede ostrozna..;-)Wierze ze bardzo sie tego boisz, ze to tylko chwila ulotna...postaraj sie nie angazowac, podchoc do Waszej sytuacji z dystansem...Mysle, ze czas najlepiej pokaze w ktora strone wszystko zmierza...Derya jest cudowna i na pewno w pewien sposob wplywa na zachowanie Twojego M, ale wazne jest to, czy miedzy Wami jeszcze jest "to cos", bo wlasnie uczucie jest tu chyba najwazniejsze...A duzo zlego juz dostalas od zycia...