reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ewelina, Ty nie czekaj tylko jedź od razu. Trzymamy kciuki za Ciebie.
Mary, jak myślisz: która z nas będzie pierwsza? Bo ja ciągle porównuję nasze suwaczki, jeszcze tylko 19 dni;-)

Ewelina, Ty nie czekaj tylko jedź od razu. Trzymamy kciuki za Ciebie.
Mary, jak myślisz: która z nas będzie pierwsza? Bo ja ciągle porównuję nasze suwaczki, jeszcze tylko 19 dni;-)
Trudno powiedzieć - moj suwaczek co prawda ustawiony jest wg terminu usg ale i tak naokoło słyszę że bedzie wcześniej... :-)
Tak czy tak, odmawiam współpracy do 29 października ;-)
(dzisiaj znowu mi lekarka powiedziala ze widzi dużą różnice jesli chodzi o wysokość brzuszka w porównaniu do zeszłego tygodnia nawet) :sorry:

Trudno powiedzieć - moj suwaczek co prawda ustawiony jest wg terminu usg ale i tak naokoło słyszę że bedzie wcześniej... :-)
Tak czy tak, odmawiam współpracy do 29 października ;-)
(dzisiaj znowu mi lekarka powiedziala ze widzi dużą różnice jesli chodzi o wysokość brzuszka w porównaniu do zeszłego tygodnia nawet) :sorry:

Odmawiam współpracy? a czemu do 29-go?

zdaje się, że Tatuś dopiero 29-go będzie dostępny? tak Mary? :tak::tak:

ja odmawiam współpracy do jutra. W nocy nie rodzę, bo mam nie umyte włosy, a już mi się nie chce. Umyję rano :cool2:

A! To ja zapomniałam, a Mary coś o tym pisała:zawstydzona/y:
Ja też lubię myć włosy rano, potem modelowanie i fryzurka ładnie się trzyma, muszę jeszcze w tygodniu hennę zrobić, żeby wyraźniej wyglądać na porodówce:-D

katrenki
Najgorzej z oddychaniem miałam problem ok 34 tyg. Raz to naprawde sie wystraszylam bo przez dobra minute lub dwie nie moglam oddechu zlapac, tylko takie "skrawki" łapałam delikatnie... znam ten ból...

madziek
Bo 29 października mój Ł z wyprawy znaczy z oceanu wraca :tak:
Wtedy już moge rodzić.. :tak:

reklama
Do góry