mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ewelina
Jak trzeba to trzeba, nie ma co...
Jak trzeba to trzeba, nie ma co...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno powiedzieć - moj suwaczek co prawda ustawiony jest wg terminu usg ale i tak naokoło słyszę że bedzie wcześniej... :-)Ewelina, Ty nie czekaj tylko jedź od razu. Trzymamy kciuki za Ciebie.
Mary, jak myślisz: która z nas będzie pierwsza? Bo ja ciągle porównuję nasze suwaczki, jeszcze tylko 19 dni;-)
Trudno powiedzieć - moj suwaczek co prawda ustawiony jest wg terminu usg ale i tak naokoło słyszę że bedzie wcześniej... :-)
Tak czy tak, odmawiam współpracy do 29 października ;-)
(dzisiaj znowu mi lekarka powiedziala ze widzi dużą różnice jesli chodzi o wysokość brzuszka w porównaniu do zeszłego tygodnia nawet)![]()
Odmawiam współpracy? a czemu do 29-go?
zdaje się, że Tatuś dopiero 29-go będzie dostępny? tak Mary?
ja odmawiam współpracy do jutra. W nocy nie rodzę, bo mam nie umyte włosy, a już mi się nie chce. Umyję rano![]()