reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

olinda czym dłużej zwlekasz z kupnem biletu na prom/tunel tym wyższe ceny,ja pamietam w zeszłym roku na tydzień dwa przed świętami prom był ponad 200f:szok:
ja kupiłam ze 3 tyg temu 18.12-3.01 zapłaciłam tunelem w obie strony 106F
Spiesz się kochana:tak:
a tak w ogóle to leci ten czas faktycznie leci,mój dzis 11 miesięcy kończy

reklama
Olindus ja dopiero za godzinke mam wizyte z Alutkiem, a co do Olivki, to moze od zabkow jej leci katarek. Zastosuj wode morska w spreju, mojemu pomogla.

Tajchi
no to za miesiac czeka Cie impreza urodzinowa....hmm ale fajnie.

Kamilalopez wlasnie piekie ciasto, wiec zapraszam:))) taka szrlotka urodzinowa:))

Makta to nie mój mąż miał problemy z palcem,a jego kolega.
Poszedł do lekarza i dał mu sierowanie, nic więcej nie wiem, sorki.
Myleene no ładnie, takie ciacho zrobić i nas do siebie na kawkę nie zaprosić buuuu :)))
Tajchi śliczny Kacperek.
Kuszę wirualnie, buziaki dla każdej ślę.
Kruche+ciasto++z+dzemem1.JPG
OperaCake%2002%20framed%5B3%5D.jpg

witam ponownie

Ja bylam w szpitalu dzisiaj i polozna mowi ze dziecko jest bardzo blisko i gotowe do porodu. glowka jest juz bardzo nisko co sprawia mi goromne trudnosci z chodzeniem/ poruszaniem sie. Niepodobal jej sie rytm serduszka wiec pdlaczyla mnie pod KTG ale wszytsko wyszko dobrze. tak wiec "any day any time"
Myleene - to juto bedziemy spiewac "sto lat" o ile w nocy nie urodze haha

Pozdrawiam i milego wieczorku kochane

Cześć Kobitki
Fajnie, że dziś taki ruch na forum :tak:
Ja właśnie zwlekłam się z fotela, ledwo chodzę bo mi dokuczają plecy. Chyba znowu źle spałam w nocy bo obudziłam sie dziś rano obolała jakby mnie ktoś w nocy kijami obił. Macie jakieś rady na lepszy sen? W nocy się często budzę a potem chodzę jak potłuczona całe dnie.
Pytanko, czy wiecie może jak zrobić żeby suwaczek był widoczny na pulpicie kompa i żeby było widać odliczanie? Taki element pulpitu ale nie wiem jak to zrobić i czy można.

reklama
Sylwia to Ty jesteś pierwsza teraz w kolejce do rozpakowania:tak: Życzę Ci powodzenia i oby to nastąpiło szybko ;-)
A która z Was jest następna w kolejce?

Do góry