reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

bez znieczulenia?? a dlaczego?!! Przeciez te znieczulenia są bezpieczne, a wrecz jak sie ich nie da sie to niepotrzebnie stresuje sie przyszłą mamę a stres moze miec niebezpieczne konsekwencje.

Może, ale wiesz dentystka sama powiedziała, że nie da mi znieczulenia ze względu na ciążę, jakoś wytrzymałam, łatwo nie było, z resztą kto lubi wizyty u stomatologa.
Mam nadzieję, że możesz spokojnie spać i nic Cię po wyrywaniu nie boli. ja kiedyś miałam wycinane dziąsło, samo wycinanie nie bolało, ale po, miałam masakrę:-:)szok:

reklama
Dziewczyny, jestem, żyję :-):-):-)
Jestem po RWANIU ZĘBA ( 8-mki)
wszytsko super, bezboleśnie, zabieg miałam o godz 20, rwanie zajęło lekarzowi moze 2 min wiec super szybko, bez komplikacji :)
Mam nadzieje ze nie bedzie mnie boleć :-):-):-)
Jestem JUŻ dobrej myśli..bo byłam przerazona i jak do dentysty szłam do na lewą strone kurtke zakładałam i w kapciach chciałam wychodzić :-D
Uff, cieszę się, że tak gładko poszło :-)

Czy ktoś miał jakieś wieści od Gawit?
Gawit milczy od 23 IX... myślę , że urodziłam... bo innych scenariuszy przy tak długiej nieobecności nie zakładam

OLIWKA trzymama za Was bardzo mocno kciuki:tak: i zazdroszcze , że utulisz już dziś maluszka....

Witajcie mamusie:tak:
cierpię ostatnio na poranna bezsenność.. wyprawiam M do pracy i juz nie mogę spać;-)moja torba już spakowana... kupiłąm wczoraj koszule dla karmiacych mam i staniki rozpinane i doszłam do wniosku , że jak M mnie dłuzej w tym pooglada to koniec z seksem:-p:-p
Siostra wpadła do mnie wczoraj i do nocy prasowała rzeczy dla małąego...mi tak nogi puchną , że jak tylko stoję to robią się jak balony..

Dzień dobry!
Za pół godziny zacznie się cc Oliwki:shocked2::-)!
Czyli już tuż tuż będzie tulić maleństwo:tak:!!!

hihih cekamy na wiadomosci : )

a mi sie sniło ze Gawit nie odzywa sie bo mysli ze my jej nei lubimy ja to głupie sny mam !!!!!!!!! i jeszcze mi sie snił moj porod !!!:szok::szok::szok:
pamietam ze lezałam na łózku wykonczona bolało mnie cos z tyłu (i tak bolało a ja we snie czulam ten ból) i połozna cos robila u mnie kroplowke badala itp pamietam jak mowila ze anastezjolog przyszedl i kazala głęboko oddychac ... cos tam porobili i pozniej poszli a ja lezałam i czekalam na rozwoj akcji cały czas jak lezałam na tym fotelu w pokoiku sama to mialam oczy zamkniete taka zmeczona bylam co jakis czas otwieralam oczy i patrzylam co sie dzieje na korytarzu a i pamietam ze otworzylam oczy i patrze przed 12 pare minut i sie spytalam ktory dzisiaj a ona ze jeszcze 29 ... a ja cos mruczalam ze dobrze ze nie pierwszy....
heheeh moze znam date mojej akcji porodowej :)

a pozatym wczoraj bolało mnie z tyłu nie wiem czy to nerki czy to dolna czesc kregosłupa :( moze mi sie cos rozciaga czy cos pozniej mi miednica bolała... ale ten ból z tyłu to straszny nie wiedzialam jak sie połozyc zeby było dobrze pozniej wzielam jeszcze koc zeby rozgrzac to miejsce myslalam ze pomoze narazie jest dobrze zobacyzmy pozniej ;]

reklama
Do góry