reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

o narkotyki.. tzn Bartuś moj kochany uwaza że marihuana to nie narkotyk.. ;]

Oj bardzo powazny problem:-(wiem cos o tym bo moj kuzyn mial wielkie problemy z marycha:tak:tyle dlugow co on narobil,potem to juz nawet grozby byly wiec ja twierdze ze mozna jak najbardziej sie tym uzaleznic:tak:a pozatym ile kasy na to idzie.

Lata mi wpływ jaki to ma na jego organizm.. nie pozwolę żeby dawał taki przykład mojemu dziecku..

Masz racje:tak:ja tez bym tak zrobila:tak:albo rodzina albo koledzy i ich uzywki:tak:badz konsekwentna:tak:a zobaczysz ze szybko zmieni zdanie;-)

reklama
Oj bardzo powazny problem:-(wiem cos o tym bo moj kuzyn mial wielkie problemy z marycha:tak:tyle dlugow co on narobil,potem to juz nawet grozby byly wiec ja twierdze ze mozna jak najbardziej sie tym uzaleznic:tak:a pozatym ile kasy na to idzie.

Masz racje:tak:ja tez bym tak zrobila:tak:albo rodzina albo koledzy i ich uzywki:tak:badz konsekwentna:tak:a zobaczysz ze szybko zmieni zdanie;-)
nie wiem czy tak szybko zmieni..
na początku ciąży leżałam z 40 stopniową gorączką.. jeść nie umiałam byłam jak trup jakiś.. bartek wtedy wyszedł do garazu przy aucie cos robic..jak po 3h wychyliłam sie przez okno to zobaczylam jego z kolegami w altance .. se normalnie jarali..
tak sie wnerwilam .. padało.. a ja zeszłam w samych laciach i piżamie tak ich pogoniłam.. a on mi tylko ze mam iść do domu bo przemoknę.. o_O

AnOoLa chodziło mi o to, że jak on może twierdzić, że trawka to nie narkotyk. No głupota i tyle. Mam znajomych którzy też tak kiedyś twierdzili, dopiero jak założyli rodziny to zmądrzeli. Ale jak widać na Twojego świadomość zostania w najbliższym czasie ojcem jakoś nie działa. I może faktycznie zagroź rozstaniem, to coś do niego dotrze. No kurcze nie będzie chyba taki głupi, żeby zamienić Was na trawkę.

AnOoLa chodziło mi o to, że jak on może twierdzić, że trawka to nie narkotyk. No głupota i tyle. Mam znajomych którzy też tak kiedyś twierdzili, dopiero jak założyli rodziny to zmądrzeli. Ale jak widać na Twojego świadomość zostania w najbliższym czasie ojcem jakoś nie działa. I może faktycznie zagroź rozstaniem, to coś do niego dotrze. No kurcze nie będzie chyba taki głupi, żeby zamienić Was na trawkę.
Taaa to właśnie było w sobotę.. - jechał naprawiac samochód i zabral 0,7.. ; ) a że jechał do kolegi który jara to mu powiedziałam że jak się upije albo co innego to ma po mnie nie przyjezdzac.. przyjechal.. ale jak go zobaczyłam i te jego oczy to się na pięcie odwróciłam i poszłam do mamy..
AnOoLa88 - wysłałam Ci wiadomość na PW :)
wiem , wiem odpisałam :)

AnOoLa88 - musisz być stanowcza, to jak z paleniem papierosów, większość jego kolegów pali więc nie widzi w tym nic nadzwyczajnego

Daj znac czy doszł odp. bo wysłałam ale nie wiem czy się wysłała fizycznie

Bebzonek do góry :tak:z zycia własnego wiem ,że ''nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło'' ....... oby w Twoim przypadku spełniło się to DOBRE :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry