reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Tak sobie czytam ten wątek od jakiegoś czasu. My nie mamy jeszcze wózka i zgodnie z życzeniem mojego M kupimy wózek dopiero po porodzie.. on słyszał przesąd , że nie wolno kupić wózka przed urodzeniam.. Uparł się jak osioł i cóż zrobić...

skad ja to znam... ja slyszalam ze NIC nie mozna kupic! Ale mialam to w nosie i teraz sie ciesze, bo nie wiem jak mialabym wszystko kupic po porodzie i za co :eek: No chyba, ze becikowe byloby szybciej, a nie, ze dopiero wniosek mozna skladac jak dziecko otrzyma pesel po miesiacu od urodzenia. A potem jak nie zlozysz do 10-tego, to czekasz dodatkowo nastepny miesiac :shocked2:

reklama
skad ja to znam... ja slyszalam ze NIC nie mozna kupic! Ale mialam to w nosie i teraz sie ciesze, bo nie wiem jak mialabym wszystko kupic po porodzie i za co :eek: No chyba, ze becikowe byloby szybciej, a nie, ze dopiero wniosek mozna skladac jak dziecko otrzyma pesel po miesiacu od urodzenia. A potem jak nie zlozysz do 10-tego, to czekasz dodatkowo nastepny miesiac :shocked2:

i tak poszedł na ustępstwo , że pozostałe rzeczy kupiliśmy;-) co zrobić... jak mu z tym lepiej to trudno

słodki :tak: taki dziewczynkowy, ale nie cukierkowy :-)

Wogole to nie chcialam z rozem, bo ten kolor dziala na mnie jak plachta na byka, tak samo jak ubieranie dziewczynek od stop do glow na rozowo :tak: ale kolor ktory ja chcialam byl niedostepny, wiec po wielkich dyskusjach zdecydowalismy sie na ten i jestem baaardzo zadowolona.

Wogole to nie chcialam z rozem, bo ten kolor dziala na mnie jak plachta na byka, tak samo jak ubieranie dziewczynek od stop do glow na rozowo :tak: ale kolor ktory ja chcialam byl niedostepny, wiec po wielkich dyskusjach zdecydowalismy sie na ten i jestem baaardzo zadowolona.

ten różowy jest bardzo delikatny, taki elegancki :-) i są tylko wstawki.
NIe każdy różowy jest taki !!
A poza tym różowe (BLADOróżowe) dziewczynki są takie słodkie:-D:-D najlepiej z dodatkiem brązów, albo trawiastej zieleni lub błękitów. Bardzo lubię takie zestawienia:tak:

No to moj wozeczek:
ładny ten twój wózeczek i wcale cukierkowy to on nie jest:)
a co do ubierania dziewczynek od stóp do głów to się nie zarzekaj:) moja córa jak sama zaczęła sobie ubrania wybierać to chodziła cała na różowo ubrana i nie było dyskusji i wcale jej potem na błękity się nie zmieniło - na szczęście mam już to za sobą:-):-):-):-):-)
Tak sobie czytam ten wątek od jakiegoś czasu. My nie mamy jeszcze wózka i zgodnie z życzeniem mojego M kupimy wózek dopiero po porodzie.. on słyszał przesąd , że nie wolno kupić wózka przed urodzeniam.. Uparł się jak osioł i cóż zrobić...
współczuję jak ja zobaczyłam mój wózeczek to już nie mogłam się doczekać aż wejdę w jego posiadanie i dalej tak mogła bym na niego patrzeć:)

ładny ten twój wózeczek i wcale cukierkowy to on nie jest:)
a co do ubierania dziewczynek od stóp do głów to się nie zarzekaj:) moja córa jak sama zaczęła sobie ubrania wybierać to chodziła cała na różowo ubrana i nie było dyskusji i wcale jej potem na błękity się nie zmieniło - na szczęście mam już to za sobą:-):-):-):-):-)

A kiedy jej przeszło:confused::confused::confused: U nas wybiera co ubrać pomiędzy różem, a różem:laugh2:

reklama
A kiedy jej przeszło:confused::confused::confused: U nas wybiera co ubrać pomiędzy różem, a różem:laugh2:
hmmm w wieku 5/6 lat:-):-):-):-) tylko że potem to mi już zaczęło być wszystko jedno:-):-):-) nie mówię że zrezygnowała całkiem z różów bluzki w tym kolorze dalej lubi ale cóż sama bluzka jest ok:-):-):-):-)

Do góry