mamulica
Fanka BB :)
Nie więcej niż 2 litrymasz jakiś limit ile możesz wypić?;-)
ja też jestem cała opuchnieta... porobily mi się rozstepy wokół kostek..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie więcej niż 2 litrymasz jakiś limit ile możesz wypić?;-)
ja też jestem cała opuchnieta... porobily mi się rozstepy wokół kostek..
Nie więcej niż 2 litry... A te dwa litry to mi się wydaje baaaaardzo malunio
![]()
juz wiem, olejku nie chcesz pic, to zrob sobie lewatywekurcze już nei bardzo mam co porządkowaćdrugi raz to samo??
![]()
niestety nie mam lewatywy, a do apteki nie mam jak wyjść na razie.juz wiem, olejku nie chcesz pic, to zrob sobie lewatywe:-):-):-)
jak cos zaczelo sie dziac to przyspieszy, jak nic sie nie dzieje, to i tak nie zaszkodzi![]()
Nie więcej niż 2 litry... A te dwa litry to mi się wydaje baaaaardzo malunio
![]()
biedna ty ja to czuje ze kaca mam w ciazy heheh i w nocy potrafię wypic 1.5l wody
zaraz będziecie krzyczeć pewnie, że przesadzam, ale ja po porodzie nie ruszę przetworów mlecznych, bo to sa SAME alergeny... wafle ryżowe, chrupki kukurydziane w każdych ilościach. I jabłko, żeby pomóc stolcowi... sok jabłkowy w dużych ilościach...
Milencia cieszę się że jeszcze w 2-paku i że wszystko ok..
natalunia czekam na wieści...
a ja jestem wkurzona na maxa
pojechaliśmy do miasta i jadę sobie normalnie po głównej... z naprzeciwka jadą samochodyrównież na wprost...
aż tu ku*&^($%& nagle baba mi zajeżdża drogę bo uznała że skręca w prawo
ledwo wychamowałam... a na w szoku że co się niby stało...jak aninie zwolniła ani nie poczkała zanim przejadę ani nawet migacza nie włączyła![]()