sunday_
Fanka BB :)
Mam siostrzenice juppppppppppppp
No to Serdeczne Gratulacje!!!:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja poszłam pralkę nastawić, włączyłam ją i patrzę a tu woda wycieka, więc szybko wodę wyłączyłam i patrzę skąd tak leci, no i oczywiście zapchał się ten kanał co woda leci razem z proszkiem jak go pobiera, więc zaczęłam tam szperać jak to ja i wkładać a to widelec a to inne rzeczy coby tylko ten kanał przepchać, no i co? I przepchałam i PRALKA WŁAŚNIE PIERZE![]()
dasz rade - kwestia przyzwyczajeniaWitam!
Ja dopiero teraz ,ale i tak tylko na chwileczke! Zaraz będą chodzić sprawdzać instalację gazową,muszę ogarnąć kuchnię.
Mam prasowanie,pranie, ale chyba to pierwsze zostawię na jutro bo i tak bede miała więcej!:-(
A tak w ogóle to dziekuję wszystkim za "gratulacje" mam nadzieję,że nie będę zalować swojej decyzji, ale wwiecie jak to jest z jedną pensją. Tylko teraz cały czas myśle czy dam rade po takiej przerwie no i w nowym miejscu i MAKS!!!!:-(
no ciekaweVideos Posted by Makara: dalış kazası +18 | Facebook
Boże dziewczyny co za masakryczny film!!!!!! Az mi sie niedobrze zrobiło!!!!Ciekawe jak on wygląda teraz!
moj brat mi to pokazalSkad Wy wynajdujecie takie filmy?
Właśnie listonosz przyniosł mi portfel,któryzamowilam na allegro na prezent pod choinke dla taty,czyli tate mam juz z głowy(przynajmniej jego)!!!
jeeeeeee gratulacje czekam teraz na fotkiMam siostrzenice juppppppppppppp