ja moge ;-)bo wlasnie mam wlaczony TVN.Dziewczyny, która Rozmowy w toku ze mną poogląda? ;-)
hehe jakby to nas dotyczylo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja moge ;-)bo wlasnie mam wlaczony TVN.Dziewczyny, która Rozmowy w toku ze mną poogląda? ;-)
Tak mi sie wydaje...Ja tak mowilamroyanna czyli na pyatnie - co ile jest skurcz? mowic odleglosc miedzy koncem a poczatkiem nastepnego ? zeby bylo jasne, bo mi to jak abel krowie trzeba tlumaczyc ...
Tu Cie rozczaruje...nie ma takiej reguly...Bynajmniej w calej mojej rodzinie sie nie sprawdzila:-(...) ale słyszałam, że kobiety, które przed porodem miały bolesne miesiączki, po juz nie odczuwają takich bóli..........
Tu Cie rozczaruje...nie ma takiej reguly...Bynajmniej w calej mojej rodzinie sie nie sprawdzila:--
-(
Mi inni tez tak mowili ale mama i ciotki sprowadzily mnie na ziemie;-)Czyli mamuśka mnie całe moje kobiece życie okłamywałazawsze mnie pocieszała córuś urodzisz, nie będzie tak bolało .........czuję się rozczarowa;-)
Pewnie chodził jej o to, że ból menstruacyjny w porównaniu z porodowym to pikuś i po zmieni mi się granica bólu.................
moja mama tez mi mowila ze po porodzie jest niby mniejszy bol na @. ale kazda z nas jest inna wiec napewno nie ma reguly.Czyli mamuśka mnie całe moje kobiece życie okłamywałazawsze mnie pocieszała córuś urodzisz, nie będzie tak bolało .........czuję się rozczarowa;-)
Pewnie chodził jej o to, że ból menstruacyjny w porównaniu z porodowym to pikuś i po zmieni mi się granica bólu.................
trzeba to obejrzec - moze jakies madre rady beda. co do 6000 brzuszkow wierzyc mi sie nie chce. caly dzien by je musiala robic. chyba ze to byly polbrzuszki i nie wszystkie zgodnie z zasadami.6000 brzuszkównie wierzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laska ma niezłe samozaparcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!