reklama
Anadri ja też mam podobnie
to chyba normalne w końcówce ciąży...chociaż do terminu jeszcze dwa tygodnie a wiadomo że każdy dzień dłużej w brzuchu mamy to lepiej dla dziecka (przynajmniej do terminu), więc czekam cierpliwie....powiedzmy 

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
klaudzia prosiaki nie mają tłustych włosów:-):-):-)
czytam kolejną książkę na temat porodu i mam wrażenie , że jedna drugiej zaprzecza... wiem mniej niż wiedziałam na samym poczatku wiec chyba rzuce ja w kat i zdam sie na własna intuicje;-) a wtedy napissze własna ksiazke
maja maja

Klaudzia, Ty nie obrażaj kapuci Cleo![]()
No własniedobre
![]()
przepraszam

ale jestem zabiegana. wczoraj mialam gosci, dobrze ze tylko na godzinke bo bym hcyba dluzej nie dala rady. a dzis ide w gosci, bo mezus sie mowil z kolegami i kolezankami z pracy. jestem ciekawa jak dlugo zdolam wysiedziec, bo strasznie jestem zmeczona i w ogle nie mam ochoty gdziekolwiek wychodzic.
a wczoraj wkoncu przyslali mi wehikul dla malego. jak dam rade to zrobie zdjecia i wrzuce na bb
milego dnia e-ciotki
ja tez bym najchetniej siedziala w lozeczku 24 na dobe... ;-)
Dziewczyny, która Rozmowy w toku ze mną poogląda? ;-)
ehh... ja zawsze mialam takie bole ze nic nie pomagalo... zobaczymy jak bedzie po porodzie ;-) podobno po 1 dziecku wszystko sie normuje
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja właśnie skończyłam farbować włosy, za chwilę zrobię sobie pazury u nóg! I bardzo poprawia mi to humor!
A wczoraj postanowiliśmy z mężulem jednak wprowadzic w życie prostaglandyny..... i mam pytanie: ja po stosunku czułam jakby mi ktoś żrącego kwasu nalał do pochwy.... Was też tak boli i piecze po stosunku????
ja tez sobie pofarbowalam wloski dzis i nawet obcielam trochu :-) od razu humor mi sie poprawil

a co do skurczy to wczoraj mnie jeden zlapal i wcale mi sie nie podobalo...

hehs my to samo wczoraj! mezus wrocil z parcy, rzucilam mu sie na szyje i powiedzialam tak:
- Twoje plemniki sa mi potrzebne bardzo bardzo!
- ale o co chodzi?
- o to ze od dzis bedziemy sie kochac i nie masz prawa mi odmowic. koneic kropka.
- ale ja sie boje.
- a ja sie naczytalam i nasluchalam ze lekarze polecaja sie seksic i ja chce i kniec.
![]()
Może mąż słyszał taki kawał ;-) i boi się, że maluch go po porodzie znokautuje...........
Hmmmmm mam nadzieję, ze nie wywalą mnie przez to z forum

A więc:
Para..............romantyczny wieczór
Kobieta w 9 miesiącu ciąży............
Oboje stwierdzili, że trzeba jeszcze poszleć........
W trakcie stosunku, kobitcie odchodzą wody, szybko jadą do szpitala.....
Sala porodowa, rodzi sie piękny chłopiec..............
Położna trzyma Maluszka, ten wystawia palec wskazujący i zwraca się do lekarza "Ty jeteś moim tatusiem" Przerażony lekarz odpowiada ---- nieeee
Zdesperowany maluch patrzy na stojącego obok mężczyznę i pyta ponownie "Ty jeteś moim tatusiem" Mężczyzna niepewnym głosem odpowiada ------ Tak ..........
W odpowiedzi Maluch prostuje rękę, i wskazującym palcem szturcha ojca w czoło z takstem "I coooooo fajnie Ci teraz, fajnie "
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Może mąż słyszał taki kawał ;-) i boi się, że maluch go po porodzie znokautuje...........
Hmmmmm mam nadzieję, ze nie wywalą mnie przez to z forum![]()
A więc:
Para..............romantyczny wieczór
Kobieta w 9 miesiącu ciąży............
Oboje stwierdzili, że trzeba jeszcze poszleć........
W trakcie stosunku, kobitcie odchodzą wody, szybko jadą do szpitala.....
Sala porodowa, rodzi sie piękny chłopiec..............
Położna trzyma Maluszka, ten wystawia palec wskazujący i zwraca się do lekarza "Ty jeteś moim tatusiem" Przerażony lekarz odpowiada ---- nieeee
Zdesperowany maluch patrzy na stojącego obok mężczyznę i pyta ponownie "Ty jeteś moim tatusiem" Mężczyzna niepewnym głosem odpowiada ------ Tak ..........
W odpowiedzi Maluch prostuje rękę, i wskazującym palcem szturcha ojca w czoło z takstem "I coooooo fajnie Ci teraz, fajnie "

Kurcze, ja się boję, że nie rozpoznam skurczy. Owszem, twardnieje mi brzuch i boli mnie jak przed okresem ale to chyba nie jest zaliczane do skurczy?
oczywiście że jest zaliczane

reklama
... zobaczymy jak bedzie po porodzie ;-) podobno po 1 dziecku wszystko sie normuje![]()
pierwsze słyszę