reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

U mnie także chęci oscylują w okolicach ZERA!!! Ja nawet nie mam ochoty na sam orgazm, a co dopiero na sex+orgazm :blink:
Jestem TAM taka ciasna (stwierdzam po badaniu ginekologicznym), że szok! Przez te 8 msc chyba zapomniałam jak to się robi :cool2:
Po porodzie znowu będę nastolatką w tych sprawach!

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja jestem juz w domu dzieki za to ze sie martwicie o mnie nie mam siły pisac jutro napisze dokladniej jak to wygladało u mnie w skrócie to to co mi odchodziło to rozwodniony śluz i szyjka sie oczyszczała ale po badaniach doszła do tego czop z krwia i tak mi odchodzi powolutku skurcze wczoraj były raz słabe a drugim razem wcale a dzis to wogole... bez sensu im mnie trzymac bo wywoływac nie beda bo tyle do terminu ... cały tydzien:baffled: wogole to czuje sie ok dzidzia chyba nie lubi szpitali jak ja bo mało byla aktywna a za to mi daje teraz do wiwatu ... mam nadzieje ze nei wroce tam szybko eh lece polezec jutro napisze dokladnie itp .. dzieki za słowa otuchy

Cześć dziewczyny!
ja dziś byłam na działce. co prawda pogoda niezbyt ładna, ale wszyscy sprzątali, a ja sobie pooddychałam świeżym, wiejskim powietrzem :)

mary_mary do czego mam Ci linka podrzucić, bo nie zakapowałam ;)
na końcówce to już trzeba do mnie wielkimi literami, bo normalnie jakieś dziury w mózgu mam :-)

Dziewczynki obiecuję już nie znikać! jak wyląduję w szpitalu, to dam znać którejś, której mam nr telefonu! a internetu mam nadzieję, że już mi więcej nie zabiorą :-)

hej ja jestem juz w domu dzieki za to ze sie martwicie o mnie nie mam siły pisac jutro napisze dokladniej jak to wygladało u mnie w skrócie to to co mi odchodziło to rozwodniony śluz i szyjka sie oczyszczała ale po badaniach doszła do tego czop z krwia i tak mi odchodzi powolutku skurcze wczoraj były raz słabe a drugim razem wcale a dzis to wogole... bez sensu im mnie trzymac bo wywoływac nie beda bo tyle do terminu ... cały tydzien:baffled: wogole to czuje sie ok dzidzia chyba nie lubi szpitali jak ja bo mało byla aktywna a za to mi daje teraz do wiwatu ... mam nadzieje ze nei wroce tam szybko eh lece polezec jutro napisze dokladnie itp .. dzieki za słowa otuchy

Kasiiula a ja już myślałam, że masz niunię przy sobie. Całą noc i dzień myślałam co tam u Ciebie. Dobrze, że już jesteś w domku! Niech dzidzia jeszcze sobie podrośnie w brzuniu. A Ty, pierwsze koty za płoty!

Ja dzisiaj byłam na zakupach z mamą w Auchan no i było fajnie, miałam trochę braków, a jutro pewnie pęknę z przejedzenia. Tylko możecie sobie wyobazić jakie były dzisiaj kolejki przy kasie i miny ludzi jak podeszłam do kasy z pierwszeństwem :baffled: to mało powiedziane. Faceci mnie jeszcze przepuścili z uśmiechem, ale kobiety powiem wam ze szkoda gadać i miały takie miny jakby im w pysk dała. Ale niestety kasa była z serduszkiem, a kolejka długa jak .... i i tak musiałam przerywać raz zakupy na łazienkę i już nie miałam siły stać w tej długaśnej kolejce. A chodzę do tych dużych sklepów bo mają właśnie kasy z pierwszeństwem (jak sobie wygadam to pierwszeństwo :no:), bo w małych sklepach to się zawszę nastoję​

(...)
mary_mary do czego mam Ci linka podrzucić, bo nie zakapowałam ;)
na końcówce to już trzeba do mnie wielkimi literami, bo normalnie jakieś dziury w mózgu mam :-)
(...)
gawit
To Madzie prosiłam żeby podesłała mi linka do Twojej wypowiedzi, bo dała wczesniej cynka, że sie pojawiłaś. :-)

reklama
Do góry