reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

cześć Wam.
my dziś wreszcie wynieśliśmy się ze starej sypialni do nowej, robiąc tym samym miejsce w pokoiku dla Niuni. stoi już tam szafa i komoda, wisi lampa, początkiem listopada wjedzie łóżeczko i piankowe dekoracje ścienne z Disneya.
jestem zmęczona, brzuch się stawia więc chyba idę spać.
chorowitkom życzę dużo zdrówka!
trzymajcie się Kochane!

reklama
witam sie wieczorowa pora
mnie ostatnio pogoda nie nastraja pozytywnie przespała bym to wszystko potrzebuje troche słonca :sorry2: kazdy dzien podoby do poprzedniego nudy straszne ... brrryyy
zakatarzonym dziewczynka zycze zdroweczka
a dla reszty miłej niedzieli

ja też się tego najbardziej boję bo jak będzie się za mnie tak lało jak podczas okresu to już mi się chce płakać

żeby tylko!

Hehe wierz mi kobiety wszystko zniosą, najgorszy okres jest jak dziecko ma około 4 m-cy, przychodzi wtedy chroniczne przemeczenie, żadna noc nieprzespana w całości.....

Niby tak. Moja mama ciągle mi wmawia, że od 4 lat nie przespałam żadnej nocy. Ale ja brałam Dziewczyny do łóżka i jak tylko słyszałam, że się wybudzają, to podciągałam piżamę do góry i dalej spałam więc nie mogę narzekać na nieprzespane noce.

Widzę, że Martuśka tez jeszcze nie ma wszystkiego przygotowanego! Ja jestem w punkcie wyjścia. Ciuchów nie muszę kupować. Niedługo chyba zrobię listę kosmetyków i drobiazgów, potem wypiorę ciuszki. Ale jeszcze sporo czasu!

a ja dzis mam gosci i oddalismy im we wladanie nasz pokoj wiec lapka musialam zabrac do sypialni :) maz ubolewa ze nie posiedzi przy kompie bo ma stacjonarny :) ale ja dobra zonka jestem i jako ze was tu dzis malo i nie ma do czytania wiele to dam mu kompa niech sobie chlopina poczyta :)
ja zaraz spadam do lazienki i pewnie cosniecos poczytam :)

Hej laski wpadam na chwilę bo z mężem i synkiem czekamy na walkę:-D tatuś za Gołotą mamusia za Adamkiem a synek nie wiadomo hah:-D:-D:-D coraz częściej mam skurcze w brzuchu:-( ale już niedługo wizyta buziaki dla Was moje ciężaróweczki:happy2::-)

Noooo ja juz uziemiona od 20 jestem i robie za komentatora hehe moj sie w miedzyczasie na mnie obrazil bo powiedzialam ze adamek sie fajne ciacho zrobil jak przytyl a on jest za golota i mowi ze do kolegi dzwoni i on mu bedzie komentowal haha ale to taki zarcik byl juz mu przeszlo a ja czekam na glowna walke a reklamy mnie tez wkurzaja na maxa!

reklama
Ale miałam aktywny dzień, a miało być taaaaaakie wielkie lenistwo :-)
Tak to jest jak nie mam nic zaplanowane to zaraz mi się sam czas zorganizuje. I jak tu odpocząć?
Rano wstałam dosyć późno, pełna energii pytam męża co będziemy robić. A on mi, że znajomi chcieli przyjechać, ale odmówił bo musi się pouczyć w ten weekend. No to jak pouczyć to ja gg do znajomych czy mogę im się z młodym wprosić żeby M miał spokój do nauki. A tu brat dzwoni czy może z rodzinką przyjechać na basen. No to ok (bratu nigdy pomocy nie odmawiam). M na zakupy ja biegiem mieszkanko sprzątam, piorę, gotuję itp. Basen sobie odpuściłam bo bratowa chciała w domu zostać, ale w międzyczasie zrobiłam tiramisu. Wyjechali przed 20-stą, ja za sprzątanie, młody dopiero usnął a ja próbuję odpocząć. M się nie pouczył, ja znajomych nie odwiedziłam, ciuszki dla dzidzi dzień kolejny nie ruszone. A jutro od rana muszę na zakupy młodemu kurtkę i buty zimowe kupić. Ale potem to już mam nadzieję zrealizujemy plany :-)

Ostatnia edycja:
Do góry