reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

reklama
aaalllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
wrocilam wlasnie z wizyty na siku i kladac sie do lozka cos mi przeskoczylo w dole kregoslupa!! jezu jaki bol. jakby mi ktos noz wbil i przekrecil...
do tego zaczyna mnie bolec podbrzusze ....

moze to lezenie i relaks jednak sa najlepsze na szybszy porod?
Anadri
Ja zauważyłam że mnie kręgosłup boli jak właśnie leże za dużo!!!!!
Spróbuj USIĄŚĆ w wygodnej pozycji i poczekaj 2-3min. Mi pmaga jak ręką odjął. Albo wolniutki spacerek. Serio pomaga!!

Anadri
Ja zauważyłam że mnie kręgosłup boli jak właśnie leże za dużo!!!!!
Spróbuj USIĄŚĆ w wygodnej pozycji i poczekaj 2-3min. Mi pmaga jak ręką odjął. Albo wolniutki spacerek. Serio pomaga!!

no ja tez nie lezena plasko tylko siedze i nogi albo podkurczone albo wyprostowane, coby bardziej nie puchly.

a ja mam dzis ambitny plan spedzenia calego dnia w lozku. pierwszy raz od niepamietnych czasow. :-D

Wiadomość od Cleo:
"Mam załamki z karmieniem cyckiem :( bo mi nie wychodzi :( Niunio ok nie marudzi nawet jak głodny to dzielnie znosi moje starania. A ja się poryczałam".

Czuje się jak komentator wojenny :))))) Napisałam do Cleo, że wszystkie ją pozdrawiacie i zachwalacie urodę Igorka :))))
Pozdrawiam!
Napewno sobie jakóś poradzi....:tak: tylko potrzeba troszkę czasu...
Pozdrów Cleo i niech ucałuje małego od E-ciotek :tak::-D

dziubasek
Napisz proszę Cleo, że wszystkie za nią trzymamy kciuki i wspieramy myslami jak tylko możemy. Żeby się nie martwiła i nie denerwowała.. na spokojnie... Może, mogłaby kogoś się poradzić...? Może to kwestia pozycji czy coś...?
Biedna.... domyślam sie jak musi jej być przykro... :-(

Mamulica 100 lat wczoraj nie pisalam wiec dzis pisze :) spóźnione ale od serca :) buziaczki

tak czytalam, ze wszystkie sie mecza, zeby szybciej urodzic i nic. wiec ja postanowilam dzis zupelnie odwrotnie. bede caly dzien lezala w lozku i sie relaksowala. moze maly pomysli - ale sie nudno zrobilo - i zechce zobaczyc jednak mamusie i tatusia od zewnatrz :-D

ja tak samo postanowilam ze koncze ze staraniami i co po dniu wyladowalam w szpitalu hehe falszywy alarm ale juz cos sie ruszyło :)

Cleo bedzie dobrze nie załamuj sie dasz rade zawsze poczatki sa trudne !!! :) dobrze ze synus taki grzeczny i rozumie cie :)

Hejka, kurcze jeden dzień bez BB i takie rewelacje !!!!!!!!!!
Cleo niezła niespodzianka !!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że z karmieniem będzie coraz lepiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najważniejsze to nie poddać się za szybko:tak:

xxxklaudziaxxx a ty czekasz na te wyniki z morfologii prawda?????A zlecili badanie AIAT, AspAT, GT, Bilurbina całkowita???????????? Kurcze pytam, bo nie pamiętam, to są badania w kierunku wykryci tej cholernej cholestazy.
Ja dzisiaj, walczyłam ze swędzeniem w nocy 2 godziny, w końcu zdesperowana, wypiłam ciepłe mleko, namoczyłam ręcznik zimną wodą i obkładałam te miejsca, które mnie drażniły i jakoś udało mi sie zasnąć. We mnie też coraz mniej cierpliwości..................

O i jeszcze oczywiście MAMULICA STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
klaudzia ty to naprawdę masz na co narzekać. Wspólczuje...
Ja jestem załamana bo od 2 nocy nie moge spać bo strasznie bolą mnie boki od lezenia.Jak zasnę to jest ok ale jak sie tylko przebudzę i chce zmienic bok to bol jest taki że az do płaczu mnie doprowadza.Mój R sie budzi ze strachem czy to już,bo ja tak jęczę. Już próbowałam kocyk sobie podłożyc pod boki bo myślalam że łóżko jest za twarde ale nie pomoglo:-(...

reklama
Do góry