reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Czesc dziewczyny, jestescie?? Czy juz wiekszosc na porodowke sie wybrala. Ja mialam dzis straszna noc, bolaly mnie biodra i nie moglam spac :wściekła/y: A dzis na paciorkowca do szpitala jade, i postanowilam ze dzis leniu****e caly dzien :-D

Witajcie mamusie;-)
leżę sobie w łóżeczku i popijam wodę z sokiem z aronii;-)M przede pracą mnie zaopatrzył:tak:Ciśnienie wciąż w górnej granicy , ale czuję się dobrze. Będę kontrolować dalej.
etna, czy to nie dziś po tak długiej nieobecności wraca Twój mąż?:tak:bedzie sie działo:tak:
madziek daj znać jak wrócisz ze szpitala,będzie dobrze:tak:

Ciekawe jak tam IzaBK po ":spacerze "w ikei?:-D

Kasiiula czy Tobie nie zostało tylko 6 dni :baffled::rolleyes: :baffled: do godziny zero :confused:

yhy 5 juz.... moze ja bede inna i urodze donoszone w pełni ... hehehe po osttaniej akcji oszczedzam sie i jakos mi nie spieszno na porodowke :)

Madziu współczuje bo takie lezenie na obserwacji meczy strasznie ... mamy nadzieje ze jak wszytsko bedzie ok po 2 dniach wyjdziesz :) i dokończysz wyprawke :)

Cześć ja też tej nocy do najlepszych nie zaliczę. Brzuch cały czas robił się twardy i pobolewał ,ale potem przeszło. Wczoraj odszedł mi czop sluzowy i łudziłam się trochę ,że to może już. Dziś mamy rocznicę śluby ,ale by była niespodzianka. Idę dziś na wizytę do lekarza to zobaczymy co powie.

hejka mamuski brzuchatki:-)
ja juz moge sie pochwalic ze juz wszystko prawie zrobilam i przygotowalam na narodziny synka:tak:jestem dumna z siebie..choc jeszcze troche roboty mam...od wczoraj juz zaczelam wszystkie ciuszki prasowac,wozeczek stoi,lozeczko rowniez-ktore czeka na posciel,ktora prawdopodobnie dotrze do mnie w piatek:-)pokoik dla starszego synka juz tez gotowy..wpelni z wyposazeniem i dla maluszka tez:-Dmusze koniecznie pstryknac zdjecia:)))oczywiscie salon bez tapet..kuchnia bez kafelek.a lazienka gole mury..no ale wysprzatane i na jakies pol roku koniec z remontami:tak:moj M jest w szoku ze ja tylko chodze i sprzatam..ale to chyba normalne u nas mamusiek ze wszystko chcemy by bylo idealne w domu przed przyjsciem na swiat maluchow...:confused2::sorry:

A swoją drogą, co tak konkretnie się dzieje przy 160..? Jakaś niedoinformowana jestem, bo i nigdy problemu z za wysokim cisnieniem nie mialam...

Mary same niedobre rzeczy ...

niedotlenienie i zaburzenia w rozwoju dziecka
moze dojsc do zatrzymania wzrostu wewnatrzmacicznego plodu
moze dojsc do odklejenia sie lozyska
... a nawet obumarcia wewnatrzmacicznego plodu ... (ale to chyba skrajne przypadki)
a jesli chodzi o mame to najgrozniejsza jest RZUCAWKA, przy wystapieniu kotrej smiertelnosc mamy id ziecka przekracza 50%

(znalezione na google.pl)

Anja ja mam dzis w planach porzadnie posprzatac mieszkanko. moj mezus ma dzis wolne wiec napewno mi pomoze :-) ja bede siedziala na kanapaie z nogami u gory i mowila mu co ma robic :-D:-D:-D
a tak na powaznie to wczoraj skrecil biurko, wiec dzis moge wszystkie dokumenty poukladac i drukarke ustawic (stala na podlodze) i kabelki ladnie pochowac. a potem kurze, odkurzanie, mycie podlog i takie tam.
z mojego wczorajszego calodniowego lezenia w lozku nic sie nie wyklulo wiec dzis wracam do strategii sprzatanie = porodowka ;-)

reklama
Do góry