E
etna36
Gość
widzisz mówiła, że to nie jest już takie małei piszą ze od 140 w zwyż to już dużo...

wiem też jak wam juz pisałam że niebezpiecznie jest jak przy takim ciśnieniu są zawroty i puchnięcia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
widzisz mówiła, że to nie jest już takie małei piszą ze od 140 w zwyż to już dużo...

A dzis na paciorkowca do szpitala jade, i postanowilam ze dzis leniu****e caly dzien 
Ciśnienie wciąż w górnej granicy , ale czuję się dobrze. Będę kontrolować dalej.
bedzie sie działo

Kasiiula czy Tobie nie zostało tylko 6 dni![]()
do godziny zero
![]()
jestem dumna z siebie..choc jeszcze troche roboty mam...od wczoraj juz zaczelam wszystkie ciuszki prasowac,wozeczek stoi,lozeczko rowniez-ktore czeka na posciel,ktora prawdopodobnie dotrze do mnie w piatek:-)pokoik dla starszego synka juz tez gotowy..wpelni z wyposazeniem i dla maluszka tez
musze koniecznie pstryknac zdjecia
moj M jest w szoku ze ja tylko chodze i sprzatam..ale to chyba normalne u nas mamusiek ze wszystko chcemy by bylo idealne w domu przed przyjsciem na swiat maluchow...

A swoją drogą, co tak konkretnie się dzieje przy 160..? Jakaś niedoinformowana jestem, bo i nigdy problemu z za wysokim cisnieniem nie mialam...

dziś mamy rocznicę śluby