reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Royanna CUDOWNA sesja zdjęciowa :-):-):-) ślicznie wyglądasz mamuśka :tak::-) a brzusio superaśny :-) PIĘKNIE!!! :-):-):-)

Kinga dobrze że idziesz do lekarza, Napewno to nic takiego i szybko minie, ale najlepiej skonsultować to z jakimś specjalistą skoro Cie ten ból niepokoi.:tak: Koniecznie daj znać jak wrócisz od lekarza! a może to jeden z objawów u Ciebie....?;-)

Gosiu witaj jeszcze 2w1 :-) mycie okna nie pomogło i nie będzie prezentu dla teściów ;-) chociaż dzień dopiero się zaczął :tak:

Dzastina odgoń czarne chmury...bądź dobrej myśli! :tak:

(...)
Kinga coś mi się wydaje że jak teściki przyjdą to i Ty zrobisz sobie ;-):tak::-) ja jutro kupie sobie w aptece :tak:

coś Ty, pewnie jutro już mi listonosz dostarczy. Ale wczesniej niż w niedzielę to nie zrobię na pewno.
A Ty kiedy bedziesz robiła Paula? może razem zatestujemy.

royana brzusio sliczny

Kinga dobrze że idziesz do lekarza, Napewno to nic takiego i szybko minie, ale najlepiej skonsultować to z jakimś specjalistą skoro Cie ten ból niepokoi.:tak: Koniecznie daj znać jak wrócisz od lekarza! a może to jeden z objawów u Ciebie....?;-)

dam znac, dopiero po 15 bede mogła zadzwonic do mojego lekarza. Ból dość intensywny jak by mi piers wyrywali. jeszcze tak nie miałam.
Wątpie aby taki ból był przpowiednikiem fasolki tym bardziej że to jedna pierś mnie tak mocniej boli.
:sorry:

dam znac, dopiero po 15 bede mogła zadzwonic do mojego lekarza. Ból dość intensywny jak by mi piers wyrywali. jeszcze tak nie miałam.
Wątpie aby taki ból był przepowiednikiem fasolki tym bardziej że to jedna pierś mnie tak mocniej boli.
:sorry:

reklama
Za 5 dni pójdę na betkę.... to jedyne rozsądne wyjście.... z tego wszystkiego zaczoł mnie brzuch boleć... o rany... chciałabym zasnąć i obudzić się w piątek...

nie potrafie ci pomóc:-:)-:)-(, wiem , że to najgorszy okres w całym cyklu...i przyznam ze to ze go teraz nie bede przechodzic to najlepsze co jest związane z odkładaniem staranek ....

Do góry