reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
niekoniecznie , Aga , Kicia , Czarodziejka testowały juz 10 dpo i widząc bladziochy juz czuły i mogły sie cieszyc ...reguły nie ma to zalezy od charakteru , ja podziwiam te dziewczyny które wytrzymuja do czasu @ , ja juz od 8 dnia po owu testowałam i w moim przypadku na dobre mi to wyszło bo mogłam zobaczyc w czym u mnie jest problem ....tak głowiłabym sie co jest ze mam owu , a nie wychodzi ....

nie potrafie ci pomóc:-:)-:)-(, wiem , że to najgorszy okres w całym cyklu...i przyznam ze to ze go teraz nie bede przechodzic to najlepsze co jest związane z odkładaniem staranek ....

O syna staraliśmy się rok!!! W sylwestra postanowiłam że przestanę tak zaborczo o tym wszystkim myśleć.... i tak też zrobiłam... !9 stycznia zaszłam w ciąże nawet o tym nie wiedząc... ale test sikany pokazał mi ciąże dopiero 13 lutego... w tedy nie wiedziałam o badaniu beta hcg.... dopiero gin mi je zlecił i wtedy wynik miałam 5000... więc może faktycznie Anufifi lepiej sobie odpuścić ale 2 kreseczki cię zaskoczą? Ja chyba nie wytrzymam i polecę jutro ba betę.... nie wiem zobbaczymy??? Dam znać na pewno.... ale nie mam dobrych przeczuć... także szykuję się na najgorsze... testy mam z allegro paskowe, wyglądają jak zapałki....jeszcze rano przed badaniem powtórzę test... zobaczymy:nerd::nerd::nerd::nerd:

no no Pyszczku where are You??? :happy:
dzastina no to powodzenia jutro na becie:) szkoda mi Ciebie że tak się nakręciłaś i masz mętlik teraz w głowie widzę.. '
anufifi tak to zależy od charakteru racja.. Ja np też może coś przeczówam ale o tym nie mówię bo po co... po co się nakręcac? poczekam i i tak to się wyjasni w swoim czasie.

Dzwoniłam do mojego gina na kom i się dodzwoniłam! ma dyżur w szpitalu ale popołudniu mam przyjechać na badanie...

bo najlepiej jest poczekać do dnia @ i wtedy zatestować! :tak:
Wcześniejsze nakręcanie się tylko pogarsza sytuację niestety.

Ja nie mogę czekać do dnia spodziewanej @..... bo jak tylko wynik wyjdzie pozytywny to muszę brać dalej Duphaston aż do wizyty u gina... Dlatego do 25 dc muszę się dowiedzieć... od tego zależy czy fasolinka się utrzyma czy nie... A muszę jej po porostu pomóc... Jeśli się okaże że nie to po 25 dc zrobić przerwę w Duphastonie i czekać na @....

reklama
Royanna i Gosia się zameldowały :tak: a gdzie Pyszczek jest???
ja wiedzialam ze Pyszczek nam wszystkim numer wywinie i pierwsza urodzi:-)ma ktoras do niej telefon??
Gosiu witaj jeszcze 2w1 :-) mycie okna nie pomogło i nie będzie prezentu dla teściów ;-) chociaż dzień dopiero się zaczął :tak:
nom chyba nie bedzie juz tego prezentu hehe chodz jeszcze troche czasu zostalo...zobaczymy czy synek chce zrobic dziadka prezent czy nie??:cool::cool::cool:

Do góry