reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

anet15 mam nadzieje, że szybko jej minie bo ona nie tylko z tatusiem nie chce zostawać.
Ona chce tylko mamusie i koniec.

Enka miło że wpadłaś :)
Piwonia Miłej imprezki życzę;-)

reklama
witam sie i przyłączam do grona niewyspanych :tak:
ale nie przez córeczke tylko nos miałam zatkany i budziłam sie co chwile w nocy :wściekła/y:, nie mogłam znaleźć kropli :-(
ale teraz już mi lepiej

a moja Julka chyba będzie piosenkarką bo jak jej spiewam lalala to się usmiecha i próbuje śpiewać po swojemu :-)

Deli ja bym chciała żeby Julka tez sie tak przestawiła ale bez szpitala...
Pasowanie na pierwszaka, przedszkolaka, kiedy ja będe chodzic na takie imprezki? fajnie maie dziewczyny :-)

Witajcie Kochane Mamuski:))

Ale ten czas leci.....dopiero co marudzilysmy ,jak nam zle w ciazy...a tu juz nasze pociechy maja po 2 miesiace:)....
U nas wszystko ok.maly Jonas jest wspanialy.....daje nam tyle radosci.....nie wiem czy pamietacie mnie...kiedys pisalam o moich obawach co do mojego wieku(jestem po 40stce:)...teraz moge powiedziec ,ze to najpieknieszy czas w moim zyciu...i jak komus sie nie uadaje do 40stki,,,,to ja moge powiedziec "Zycie zaczyna sie po 40stce!!!"

3majcie sie kochane moje mamuski z forum...bardzo lubie czytac co piszecie nie mam takiej weny jak Wy do pisnia...ale jestem z Wami

pozdrawiam Was ciepolo...i zycze jak najmniej problemow z naszymi pociechami:))

my juz po jednym spacerku
dzisiaj mamy" dzień pierdzioszka" mała ma gazy tylko ciekawe po czym,jak ja tymczasowo na diecie i jem tylko chleb z masłem 3 razy dziennie

Piwonia z tymi pierdzioszkami to naprawde dziwnie bo u nas tez jednego dnia nic a drugiego tyle ze hoho, tak samo z kupką - nie raz co 3 dni a nie raz 2 x dziennie. Na diecie nie jestem ale w sumie jakos nieurozmaicam swoich dań zbyttnio...baaa nawet z braku czasu nie raz w kółko to samo jem:-p

Przeszłam sie dzis do swojej pracy pochwalic moim cudem przed szefem i nadłuuugasnym spacerku bylismy - jestem padnieta - mam tylko siłe na wystawienie cycorka dla Małej:-D
ech juz prawie wieczór a ja nic w domu nie zrobiłam i nic mi sie nie chce, chyba powysyłam Wam zaproszenia na n-k, także jak cos to nie przyjmujcie, bo to ja:laugh2::zawstydzona/y:

Moja ala tez idzie na pierwsze spanko po 20, w nocy budzi sie 2 razy i później ranny ptaszek o 6 rajcuje - a ja z niewyspanymi slepiami do niej gadam i ją zabawiam z 2 godzinki i później dalej razem idziemy w kimono:happy:

reklama
Do góry