Ja zostaje. Jade na cmentarz tylko w niedziele, ale rano i wracam wieczoremWszystkie sobie wyjada a ja sama tu zostane:--
-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zostaje. Jade na cmentarz tylko w niedziele, ale rano i wracam wieczoremWszystkie sobie wyjada a ja sama tu zostane:--
-(
Ja tez jutro wyjeżdzam,jade do Zakopanego,ale bede zag ladać wieczorami:-)
Ja zostaje. Jade na cmentarz tylko w niedziele, ale rano i wracam wieczorem![]()
dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki)
Zgadzam sie w 100% ;-)Czyli wszystkie dziewczyny głowa do góry... w tych miesiącach musi nam się udać :-)![]()
Koniecznie podpytaj lekarza co i jak i zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do formy!!Dawno mnie tu nie było. Kolejny cykl bezowocny za nami, następny przed nami i drugi, w którym będę brała Duphaston.
Od września jestem chora i osłabiona. W poniedziałek zrobiłam sobie wymaz z gardła i nosa i okazało się,że mam dwa szczepy bakteri paciorkowce i gronkowce. Powodują one przede wszystki zapalenie gardła i zatok, ale zastanawiam się czy przypadkiem one nie przeszkadzają mi w jakiś sposób zajść w ciążę?!
![]()
Co o tym myślicie?
Jutro idę do lekarza ogólnego i laryngologa więc może coś się wyklaruje
Pozdrawiam
Serdeczne gratulacje!!!!!dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki)
maćku - przykro ze sie zjawila @, ale ja tez mialam cykle jak w zegarku a od kiedy sie staramy to sie spoznia wrrrrno jakby specjalnie po zlosci to sie dzialo
Ja jutro śmigne do tego lekarza, no i mam nadzieję nie stać w korkach , bo wyjeżdzamy z rana także może się udaHej Kochana!
Ja też wyjeżdżam - ale tylko na weekend i w sobotę może nawet wejdę na kompa
Fajne masz tempkimam nadzieję, że fasolkowe
![]()
Kochana nie smutaj się, tyle nas tutaj że na pewno sama nie zostaniesz. Ja co prawda mam możliwość zaglądania do was, ale nie chcę żeby w domu ktoś wiedział ,że przesiaduję na forum ;-)Wszystkie sobie wyjada a ja sama tu zostane:--
-(
dziewczyny jakis czas temu udzielalam sie chwilowo na tym watku i powiem wam tylko dziewczyny nie traccie nadziei i wyluzujcie psychicznie mnie wlasnie po ponad roku staran tym sposobem sie udalo.wczoraj ujrzalam na tescie 2 kreseczki)
a tez tak moze byc hihihi;-)Dokladnie! Chyba, ze to nasza wina - tak bardzo chcemy, ze organizm zaczyna fiksowac...
A niech sie przydaje zdrowkoJa jutro śmigne do tego lekarza, no i mam nadzieję nie stać w korkach , bo wyjeżdzamy z rana także może się udaCo do tempki to na nic się nie nastawiam, niech mnie los zaskoczy
pozytywnie oczywiście hehe
Kochana nie smutaj się, tyle nas tutaj że na pewno sama nie zostaniesz. Ja co prawda mam możliwość zaglądania do was, ale nie chcę żeby w domu ktoś wiedział ,że przesiaduję na forum
gratulacje!!!!
Ren
no zdrówko się przyda , dziękuję :-) ja też dziś sprzątałam tylko u szefowej, padam z nóg![]()