reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Kurczę już rodzicie? Poczekajcie na mnie!:-D
Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!

a ja mam info od IzyBK
Ja w dwupaku nadal. Skurcze silne ale ciągle nieregularne. Liczę na oksytocynę jutro, chyba że Gaja sie w nocy zdecyduje :)

no to dalej trzymamy kciuki za Ize :tak::tak:;-) oby sie nie meczyla dlugo

Kurczę już rodzicie? Poczekajcie na mnie!:-D
Ja juz mam 4 termin:laugh2: na Mikołajki:-D
ale powiedziała mi gin, że jak nie urodzę do 10 grudnia to mam się zgłosić do szpitala.
wybaczcie nie mam czasu teraz czytać ani pisać:wściekła/y:
Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!

SZCZYT BEZCZELNOSCI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za baba...jak tak mozna

ale najwazniejsze ze dalej w 2-paku jestes :tak:;-) cali i zdrowi :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Jestem jestem:-D Ale się zdenerwowałam wtedy:wściekła/y: już mi nie zależy - najwyżej będę miała repete (mniej obowiązków, ale dalej studia)- tak czy siak dziekanka czy repeta jedno licho! rok w plecy, ale dzidzia odchowana za to będzie:-)

reklama
a ja mam info od IzyBK
Ja w dwupaku nadal. Skurcze silne ale ciągle nieregularne. Liczę na oksytocynę jutro, chyba że Gaja sie w nocy zdecyduje :)

2 wiadomość :) napisałam jej o Mamulicy :))))
"AAA! Co za zdrada! Nk już, a na bb jeszcze nic? Nieładnie;) ja mam zakwasy od schodów, potajemnie chodzę po nich biegać :)"
Napisała też, że bardzo jej brakuje bb.

ale wariatka z tymi schodami, nawet w szpitalu nie popuszcza :))))

Do góry