reklama
D
dziunka24.
Gość
a spróbujcie sobie umyć stopy pod prysznicem jak jest się wielorybem)
albo plecy
ja tam mam ludzi od mycia haha 

xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewuszki ja tylko na chwilke... dostalam smsa od Martolinki
"Czekam na obchod i wciaz nic nie wiem... dziewczyny nie rodzcie w weekend, bo lekarze wszystkich maja w nosie..."
"Czekam na obchod i wciaz nic nie wiem... dziewczyny nie rodzcie w weekend, bo lekarze wszystkich maja w nosie..."
D
dziunka24.
Gość
dziewuszki ja tylko na chwilke... dostalam smsa od Martolinki
biedulka

A co z Kasiiula, bo cos jej nie ma?
Kasiula miała odpoczywać cały dzieńbiedulka
A co z Kasiiula, bo cos jej nie ma?
biedna martolinka, nie dość że weekend to jeszcze święto
katarzyna1983
Fanka BB :)
albo plecyja tam mam ludzi od mycia haha
![]()
Dziunka ludzi??? ;-);-);-) ja ewentualnie moge mojego wykorzystac ale ludzi bym sie nie osmielila

kilolek
podwójna listopadowa mama
troszkę ruuchliwy, ale niezbyt. Daje oznakki zycia. SKurczy nawet sporo ale przepowiadających, kompletnie bezbolesnych. Bolesne byly doslownie 2 na cały dzień. Mój mąż to się tak napalił jak mu powiedziałam o tym sluzie, ze jak jęknęłam prz skurczu to już był na baczność i chciał biec po torbę hahaa dzidziuś ruchliwy?? żadnych skurczy nie masz?? ja mam coraz więcej a nie mam śluzu z krwią ...:-)![]()
ależ sie z niego usmiałam. Zupełnie jakby na filmach
a przeciez już raz pzez to przehodziliśmy i wtedy tak nie leciał. Ale nie wiem akcja cos zanika, bo śluzu mniej, krwi już praktycznie 0.
Dziecku się odechciało
kilolek
podwójna listopadowa mama
Ależ się zestresowalam!!! Przyszli moi uczniowie z psikusem a ja totalne 0 słodyczy. Tzn coś tam było ale wszystko pootwierane, atakiego im nie dam przeciez. Kasy tez brak, no karta nie zapłacę! :ico_noniewiem: w panikę wpadłam, ze szok! Jakieś drobniaki po katach w końcu uzbierałam ale się naczekali! Glupio mi było jak nie wiem co. Obiecałam na przyszly rok się poprawić
ale stresa mam do tej pory :ico_oczko:
ale stresa mam do tej pory :ico_oczko:reklama
katrenki
Fanka BB :)
a ja kupilam cala mise slodyczy...cukierki lizaki zelki itp i D twieral drzwi dziecia i dawal, przyszly dwie tury a ja patrze a miska prawie pusta...i pytam sie go jak to mozliwe.....
a on, ze byla taka malutka okolo 2 letnia dziewzynka przebrana za dynie z takim slodkim dekilkiem na glowie, ze prawie wszystko jej oddal....
wiec powiedzialam, ze jak przyjda inne dzieci to bedzie im tlumaczyl dlaczego nic dla nich nie ma......faceci.....
a on, ze byla taka malutka okolo 2 letnia dziewzynka przebrana za dynie z takim slodkim dekilkiem na glowie, ze prawie wszystko jej oddal....
wiec powiedzialam, ze jak przyjda inne dzieci to bedzie im tlumaczyl dlaczego nic dla nich nie ma......faceci.....