reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Witamy Milka!!!!

Dziewczyny, a ja mam pytanko czy jak odchodzi czop to zawsze musza byc slady krwi? Ja zauwazylam od 3 dni na wkladce takie galaretowe kawalki, lekko brazaowe i zastanawiam sie czy to to? Przepraszam, ze tak szczegolowo opisuje, wiem brzmi to obrzydliwie....al wszystkie pisaly, ze sa tam tez slady krwi a u mnie nic takiego nie ma....
u mnie nie było krwi. Byly żółto-brązowe. Z przewagą żółci. A słysząłam z emoga być tez całkowicie białe.

reklama
poczytalam, poczytalam i mysle, ze moze to byc to...chociaz faktycznie rozne kobiety maja roznie, jedne w ogole go nie zauwazaja inne maja zarozowiony inne galaretke...a ja od kilku dni zauwazylam, ze ten moj sluz troche sie zmieil i czasem zostaja takie geste kawalki, ze nawet sie nie wchlona w wkladke....wiec moze jednak cos tam powoli staruje.....:-D:tak:

kurcze tak sobie pomyslalam, ze jak by to jakis facet poczytal to by mu odeszla ochota na seks skutecznie.....:-D:-D:-D

PS MARY nieciekawie z tym Twoim zabkiem...tez moment co?byle tylko nie zaczal cie bolec bo z kanalami na wierzchu to nie rzart....

Ostatnia edycja:
Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"

chciałabym zobaczyć fotkę :-) na pewno wygląda cudnie

(...)
PS MARY nieciekawie z tym Twoim zabkiem...tez moment co?byle tylko nie zaczal cie bolec bo z kanalami na wierzchu to nie rzart....
Otóż to... Z samego rana rejestruje sie do dentystki. Oby była wstanie COKOLWIEK z tym zrobic.. choćby do marca jakoś zaklajstrować a później to juz w Pl dokończe...

E-cioteczki

Macie wszystkie pozdrowienia od Anadri - Krystianek nadal nie chce jeść - odrazu usypia przystawiony do piersi, więc nieco stresowo tam mają..

Ja już od dłuższego czasu mam bóle krocza, szczegolnie jak lewą nogę podnoszę i wczoraj zauważyłam, że wyszedł mi żylak. Czy wam też się jakies pojawiły?

ja niestety mam :(((( mnie bolał okropnie, cały tydzień. Od wczoraj nie boli! Wchłonie sie dopiero po porodzie :( Przykro mi!!!

Mary że też teraz ten ząb ci się posypał!!!! 900 euro??? Kurcze może jakiś inny sposób znajdziesz z dentystą?

Katrenki to pewnie czop :))))

Witamy Milka!!!!

Dziewczyny, a ja mam pytanko czy jak odchodzi czop to zawsze musza byc slady krwi? Ja zauwazylam od 3 dni na wkladce takie galaretowe kawalki, lekko brazaowe i zastanawiam sie czy to to? Przepraszam, ze tak szczegolowo opisuje, wiem brzmi to obrzydliwie....al wszystkie pisaly, ze sa tam tez slady krwi a u mnie nic takiego nie ma....

nie bo to ten sluz jest taki brazowawy ale przezroczysty i raczej jasny to w ogole nie wyglada na krew nawet zaschnieta....sama tez nie wiem chyba zaraz cos poszukam na necie co do tych nieszczesnych czopow....:sorry2:

ja to mysle ze to czop mi odszedl w tamtym tyg we wtorek chyba biala galareta bez krwi pozniej okazał sie bardzo rozwodniony jak woda co myslalam ze to wody mi odchodza ;] a nastepna czesc odchodzila brudna nie to ze widac ze krew czy cos po porstu brunatny czop pobrudzony jakby krwia i narazie nic czysto wiec pewnie oczysciło sie juz ...
a ja wlasnie tzn z godzine temu mialam 4 silne bóle ale dzidzia ruszala sie bardzo intensywnie przy tym,.. ciekawa jestem czy to skurcze bo jak tak to ja dziekuje ... :shocked2: nie pisze sie na to :-(

(...)
Mary że też teraz ten ząb ci się posypał!!!! 900 euro??? Kurcze może jakiś inny sposób znajdziesz z dentystą?
Te 900e jest za zamkniecie kanalu... licze na to ze ewentualnie wsadzi mi tam nowe lekarstwo (lub zostawi obecne) i jakoś to "zalepi" (ok 160e) - samo zalepienie ok 80-100e - zeby tylko ze 4 m-ce wytrzymało... do wyjazdu do Pl
Jutro sie przekonam...

reklama
Do góry