reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Te 900e jest za zamkniecie kanalu... licze na to ze ewentualnie wsadzi mi tam nowe lekarstwo (lub zostawi obecne) i jakoś to "zalepi" (ok 160e) - samo zalepienie ok 80-100e - zeby tylko ze 4 m-ce wytrzymało... do wyjazdu do Pl
Jutro sie przekonam...
nie wiem czy u ciebie tez tak jest ale tu czesto widze ludzi ze strasznymi zebami albo w ogole bez...teraz wiem dlaczego!!! kogo na to stac.....:eek:

reklama
nie wiem czy u ciebie tez tak jest ale tu czesto widze ludzi ze strasznymi zebami albo w ogole bez...teraz wiem dlaczego!!! kogo na to stac.....:eek:
Dokładnie.. Nawet biorąc pod uwagę inne zarobki i przeliczając powiedzmy 1e=1zl w pl... to w pl zrobienie takiego zeba bedzie kosztowalo ok 300zl w całości tj powiedzmy 25% średniej pensji a nie 100% - tzn do tych 900e trzeba by bylo doliczyc jeszce wkladanie lekarstwa na poczatku itd zo daje razem 1200euro!!!

No tak ale Iza przytyła tylko 7,5 kg a mala ważyla ponad 3,8 kg do tego łożysko, wody...
U nas nie bedzie tak różowo :zawstydzona/y:

ja zawsze staram sie robic zeby jak jestem w pl ale wiadomo...czasem nie da sie uniknac takich przykrych niespodzianek....kiedys bylam 3 tyg w pl i kilka dni po powrocie ulamal mi sie zab...tez mialam nerwa...aleco zrobic...

ja zawsze staram sie robic zeby jak jestem w pl ale wiadomo...czasem nie da sie uniknac takich przykrych niespodzianek....kiedys bylam 3 tyg w pl i kilka dni po powrocie ulamal mi sie zab...tez mialam nerwa...aleco zrobic...
Sęk w tym ze ja robiłam tego zeba w pl.. ale jeden z trzech kanałów był jeszcze wtedy niedoleczony...:eek:
ehhhh szkoda gadać - tak patrze własnie na godziny przyjęć i stwierdzam ze nie bede sie rejestrowac z rana tylko pojade tam odrazu...
Ubłagam jakoś zeby mnie przyjęła... ze pilna sprawa itd nawet jesli ktos bedzie zapisany - boję się ze popołudnia moge np nie doczekac i zamiast u dentysty to na porodówce wyladuje..

Apropos Tantum Rosa, to czy można go używać od początku połogu?? Spakowałam go sobie do szpitala..

Ja dziś też na grobach byłam (wczoraj z resztą też).. I nic się nie dzieje, czyli termin już przekroczyłam;-) Nawet jakbym się mocno uwijała, to już dziś nie zdążę:)
Kasiula chyba też nie??

reklama
Wiadomość id IzyBK:
":) poród szybki bardzo, ale za to głowa 37 cm i szła z rączką, więc mnie rozerwało, na szczęście tylko na zewnątrz, co łokciem jechała przez cały kanał...Z krzesła porodowego zeszłam sama, i poszłam soli, nie dałam się zawieźć :) za dynię ją dziś przebrałam :)"
to jest aparatka, a linie zachowała na pewno dzięki tym schodom. Bo to trzeba być zdolnym żeby na porodówce skakać po schodach :cool2::cool2::cool2:

Jutro wizyta u gina. Zobaczymy co powie. Według niego już powinnam urodzić a ja nadala w dwupaku.Dobranoc
to trzymam kciuki, bo ja też mam jutro wizytę i ciekawość mnie łapie co tam się dzieje :happy2:

milka1509 muusic witam nowe listopadóweczki :happy2::happy2::happy2:

Do góry