reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O Ty czarownico:-p:-D:-D:-D

Kochana jak Ty masz daleko do szkoly?Kurcze ,podziwiam Cie mroz nie mroz,deszcz,wiatr a Ty zapierniczasz bidulko z tymi dziewczynkami

mam 2.5 km w jedna strobe tyle ze ponad polowa to glownie miedzy polami i łakami.
na szczescie rano sasidka zawozi bo inaczej bym sie zadzgala chyba:eek:
ale coz zima nie zima trza isc.ale chociaz w tamtym roku dzieki tym spacerkom dziewczyny sie zhartowaly i Paulina wcala nie chorowala a Weronika malo:tak::-)

kurcze jestem w szoku bo dzis allegro dziala mi bez problemow:szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oliwka właśnie padła więc ja też zmykam spać.połknę tabletkę od bólu głowy bo mi zaraz dyńkę rozsadzi:tak::tak::tak::tak:
Ja tez dzisiaj bralam juz tabletke bo mnie wszystko bolalo:szok:
mam 2.5 km w jedna strobe tyle ze ponad polowa to glownie miedzy polami i łakami.
na szczescie rano sasidka zawozi bo inaczej bym sie zadzgala chyba:eek:
ale coz zima nie zima trza isc.ale chociaz w tamtym roku dzieki tym spacerkom dziewczyny sie zhartowaly i Paulina wcala nie chorowala a Weronika malo:tak::-)
To Ci wspolczuje:no::no::no:Ja bym dostala z glowa gdybym miala zapierniczac 2,5km w kazda pogode:no::no::no:To nie dla mnie
Dobrze ze macie ta sasiadke:tak::tak::tak:

kurcze jestem w szoku bo dzis allegro dziala mi bez problemow:szok::szok::szok::szok:
A czego szukasz na allegro:confused::confused::confused:
Ja czesto sobie tak patrze,ale nie chce juz nic kupowac bo mialabym gdzie tego pochowac,tylko ze zawsze cos tam mnie skusi i chociaz sobie obserwuje;-):-)

Mi cos BB teraz wolno chodzi i raz juz mnie wywalilo

A czego szukasz na allegro:confused::confused::confused:
Ja czesto sobie tak patrze,ale nie chce juz nic kupowac bo mialabym gdzie tego pochowac,tylko ze zawsze cos tam mnie skusi i chociaz sobie obserwuje;-):-)

Mi cos BB teraz wolno chodzi i raz juz mnie wywalilo

siora chciala zebym popatrzyla dla melj na swieta juz :szok: za preznetem i cos z teletubisow
powiem szczerze ze ja juz sama nie wiem co im kupowac i gorzej co powiedziec jak bacia pyta czy cos

siora chciala zebym popatrzyla dla melj na swieta juz :szok: za preznetem i cos z teletubisow
powiem szczerze ze ja juz sama nie wiem co im kupowac i gorzej co powiedziec jak bacia pyta czy cos
U mnie w rodzinie jest tak,ze kazdy z rodzenstwa daje na kazde dziecko 50 zl i wtedy jest calkiem spora sumka i mozna kupic cos konkretnego:tak::tak::tak:Zawsze sie pytamy co chcemy dla dzieci no i to jest kupowane:-):tak:
Swoim dzieciom oczywiscie kupujemy osobno od nas samych

A ja myślałam że wszystkie już śpicie :-D Ja właśnie nagrzewam sobie łazienkę grzejnikiem elektrycznym,idę się kąpać i lulu :-D Anulka śpi już od 20:30 ;-) także loozik :-D

Ja jeszcze chwilke posiedze i tez zmykam spac:tak::tak::tak:
Jutro jeszcze Dominik zostanie w domu ale od srody juz chyba pojdzie do szkoly bo iaczej to na bank zwariuje

U mnie w rodzinie jest tak,ze kazdy z rodzenstwa daje na kazde dziecko 50 zl i wtedy jest calkiem spora sumka i mozna kupic cos konkretnego:tak::tak::tak:Zawsze sie pytamy co chcemy dla dzieci no i to jest kupowane:-):tak:
Swoim dzieciom oczywiscie kupujemy osobno od nas samych

u nas nie ma kwoty ale tak nieumownie tez gdzies ,no chrzestni jak isch stac to wiecej.ale pki co tylko ja ma dzieci:-)
no i piotrkabrat.

A ja myślałam że wszystkie już śpicie :-D Ja właśnie nagrzewam sobie łazienkę grzejnikiem elektrycznym,idę się kąpać i lulu :-D Anulka śpi już od 20:30 ;-) także loozik :-D

a skad.o tej porze to ja z reguly dopiero wlaze trzymac nocna warte do polnocy,
ale ze dzis wczesnie wstalam,szybko teraz wlazlam na bb.oczy mi sie kleja a musze sie jesscze wykapac,i zaraz ide spac.
w domu amm 23stonie iwec cieplo a mi ostatnio ciagle zimno.nawetw nocy to i koldra gruba i jeszcze koc i wraz mi zimno.a jak mi marzna plaecy to sie budze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spadam bo zaraz usne na klawiatrurze
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry