Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no nie kolejna..ja tez chcce:-)GRATULACJE!!!!!Mam SMS od Passingby !!!!!!!!!!!!
Właśnie urodziła przed chwilą :-)
Ida waży 2990, ile mierzy jeszcze nie wiadomo
10 pkt mała dostała.
Dłuższa relacja jutro popołudniu !!!!!!! :-)
Passi gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosia ja już sama nie wiem czy nas obowiązuje to zaświadczenie do becikowego.
Jak spytałam lekarza to twierdzi, że tak, znowu w necie wyczytałam interpretację, że to dotyczy kobiet, które teraz zajdą w ciążę.....
MASAKRA !!! Sprzeczne interpretacje becikowego
Ale któraś dziewczyna (sorry nie pamiętam która) napisała, że była osobiście w MOPS-ie i powiedzieli jej , że każdy kto przyjdzie po becikowe od 01.11.2009 musi mieć to zaświadczenie.
Jest ono do pobrania w MOPS-ie.
Ja jutro po nie jadę i jadę z nim na KTG-niech mi gin to wypełni odrazu, żeby potem go nie szukać.
I niestety, dotyczy nas tez.jakas paranoja sie robi z tym calym zasw i becikowym...a ja przed chwila przeczytalam ze becikowe dostana tylko te osoby co chodzily panstwowo do gina a te co prywatnie nie dostana...i co to prawda??![]()

Dzieli się później na 3 osoby, bo masz już 3 w gospodarstwie domowym :-) a mam pytanie: licza się zarobki netto czy brutto?
a ja jakos polezalam godzine i brzuch zaczal bolec pewnie od tego ze nachodzilam sie dzis eh i reaz maluch wierci sie niesamowicie eh nawet polezalam w wannie nie przeszło
Kasiu, może to już dzisiaj?
Ja byłam zszokowana rozpakowaniem Passingby... jeszcze dzisiaj rano z nią gadałyśmy a teraz już ma maleństwo w ramionach...

Kasiu, może to już dzisiaj?
Ja byłam zszokowana rozpakowaniem Passingby... jeszcze dzisiaj rano z nią gadałyśmy a teraz już ma maleństwo w ramionach...