reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a ja dziś się wyrwalam do sklepu i kupiłam Gai czapkę zimową :-D jestem w sklepie, przebieram w czapkach, a tu telefon, że za pół godzinki będą z meblami, co to je we wrzesniu zamawiałam:eek:... no i przywieźli, bajzel i się taki w domu zrobił, że szok, plus tego taki, że siedzę i karmię (teraz odpoczywam od karmienia, to trochę czytam bb) i oglądam męża, jak ogarnia to wszystko :tak: dom wariatów :cool2:
No bo przecież u Ciebie nie może być spokojnie :))))
To widać, że jednak Gaja słabo cię porozrywała skoro już tak śmigasz :)
Mąż z tobą na urlopie siedzi?

reklama
a ja dzis mowie do D zebysmy zrobili test fotelikwi do samochodu bonawet nie wiem dokladnie jak sie go tam zapina a przeciez nie bedziemy sie z nia szarpac jak bedziemy wracac ze szpitala....no i okazalo sie, z pasy sa za krotkie i musz4e kupic przedluzke.......dobrze, ze ze szpitala bedziemy wracac z kuzynem on ma wieksze autko....:tak: oj zawsze cos....

dzis wział wolny dzień.. :tak: i przyszły tydzień ma mieć wolny :-)
najprzyjemniejsze w wychodzeniu z domu było zapięcie palta zimowego:-D
Ja dostalam ostatnio od cioci piekny plaszczyk jesienno-zimowy, bo ona sobie kupila i jej sie odwidzial, ze niby gdzies gdzies zle lezy(mi to na reke;-))i nie moge sie doczekac kiedy go bede mogla ubrac:tak::-):-):-). I juz upatrzylam dlugie kozaczki na niewielkim obcasiku, tak wiec juz bym chciala urodzic aby moc to wszystko skompletowac i ubrac;-):-D

a ja dzis mowie do D zebysmy zrobili test fotelikwi do samochodu bonawet nie wiem dokladnie jak sie go tam zapina a przeciez nie bedziemy sie z nia szarpac jak bedziemy wracac ze szpitala....no i okazalo sie, z pasy sa za krotkie i musz4e kupic przedluzke.......dobrze, ze ze szpitala bedziemy wracac z kuzynem on ma wieksze autko....:tak: oj zawsze cos....

Na pewno nie pasuje? Bo az mi sie wierzyc nie chce. Moja mama miala fotelik z roan i tez nam sie na poczatku wydawalo ze pasy za krotkie, ale okazalo sie ze go zle wpinalysmy. Ale za nim do tego doszlysmy minelo pol dnia :-D:-D

ja dzisiaj szlam z rozpietym plaszczykiem to ludzie dziwnie patrzyli na mnie ale pewnie mysleli ze dla dziecka zimno hehehe dobrze ze mam pas to załozylam se go na brzuchola i ciepło mialo dziecko :)

ze mnie to wogole wariat, zdaniem rodziny, bo nosze kamizelke puchowa na sweter, ale nie moge jej zapiac :dry: wiec w sumie mi zimno, ale bardziej w rece niz w brzuch.

Ide spac, bo oczy mi sie zamykaja jak nigdy. A jutro do gina! Mam nadzieje, ze powie to co chce uslyszec, ale znajac moje szczescie okaze sie ze jestem pozamykana na 4 spusty :eek: a wtedy, ludzie trzymajcie, bo chyba go udusze :cool: I nie cierpie z powodu brzucha i tych wszystkich dolegliwosci ciazowych (choc nie powiem ze mi z tym dobrze), ale z powodu wkurzajacych, sikajacych, bolacych cyckow :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala ale nie urodzilam...w poniedzialek bylam na ktg i wtszlo niby ze cos nie tak z tetnem potem sie okazalo ze dziecko spalo :sorry:zrobili mi wszystkie badania zdjeli pessae i dalej czekamy chociaz cos mnie dzisiaj zaczyna brac ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzymam pozdrawiam
i wszystkiego najlepszego dla nowych mamus

Na pewno nie pasuje? Bo az mi sie wierzyc nie chce. Moja mama miala fotelik z roan i tez nam sie na poczatku wydawalo ze pasy za krotkie, ale okazalo sie ze go zle wpinalysmy. Ale za nim do tego doszlysmy minelo pol dnia :-D:-D
no tak mysl...braklo jakis 10 cm...na foteliku jest przyklejony obrazek z instrukcja i mysle, ze dobrze kombinowalam....no i to male autko- fiesta, wiec moze pasy taz ma krotsze.....:confused: ale widzialam na ebay-u przedluzke za Ł9 wiec nie tragedia....

reklama
Cześć dziewczyny ja wlasnie wrocilam ze szpitala ale nie urodzilam...w poniedzialek bylam na ktg i wtszlo niby ze cos nie tak z tetnem potem sie okazalo ze dziecko spalo :sorry:zrobili mi wszystkie badania zdjeli pessae i dalej czekamy chociaz cos mnie dzisiaj zaczyna brac ale mam nadzieje ze do poniedzialku wytrzymam pozdrawiam
i wszystkiego najlepszego dla nowych mamus
Nie strasz mnie, ja jutro idę:confused: Wolałabym mieć dobre wieści, a to już 4 dni po terminie

Do góry