labamba23
podwójna mama
:-d:-d:-dmoże i przekonuje, tylko ile tego mleka trzeba wyprodukować, żeby wykarmić dziecko, oczyścić oczy, posparować pupę i jeszcze dodać do kąpieli.to trzeba mieć kilka wymion, żeby wszystko obsłużyć.;-).
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-dmoże i przekonuje, tylko ile tego mleka trzeba wyprodukować, żeby wykarmić dziecko, oczyścić oczy, posparować pupę i jeszcze dodać do kąpieli.to trzeba mieć kilka wymion, żeby wszystko obsłużyć.;-).
![]()
Spray do nosa - NIVEA nie wiem czy tu akurat znajdziesz to co cię interesuje,ale są opisy wszystkich produktów dla niemowląt z nivei ;-)
ja sama po oliwce z johnsona dostałam takiej wysypki,że sie męczyłam 1,5miesiąca.. więc wole nie ryzykować na swoim maleństwie
paula Dlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20złCzy może to wcale nie drogo???
A materac kupiłam piankowo-gryczany.
Na allegro kupiłam Nivee na buźkę na mrozik za 13 zł z małym hakiem - kupowałam razem z innymi produktami, więc mi sie przesyłka zwróciła jak najbardziej w porównaniu do cen sklepowych. Tubka rzeczywiście niewielka. Wczoraj też się nieźle zdziwiłam widząc jakie ceny są w sklepie!paula Dlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20złCzy może to wcale nie drogo???
Ja kupiłam krem bambinoDlatego na mojej liście znalazła się oliwka Nivea Baby. Nie mam zamiaru używać tamtej chyba, że zapomnę kupić i nie będę miała wyjścia:-) A w ogóle to chciałam się spytać jakie są inne kremy na mróz na buźkę bo jak zauważyłam to ten krem z Nivea to malusi jest i w Rossmanie ok. 20złCzy może to wcale nie drogo???