reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

To chyba wiele nas poród planuje na 13 :)))
Ja też jutro jadę na IP na ktg i na badanie i jak coś naruszą to może ten piątek również będzie mój :)))
Jutro chyba cisza będzie na forum za dużo nas ma wizytę u gina lub w szpitalu :))))

Malina powodzenia jutro!!! Pewnie już nie wrócisz w dwupaku :))))

reklama
To chyba wiele nas poród planuje na 13 :)))
Ja też jutro jadę na IP na ktg i na badanie i jak coś naruszą to może ten piątek również będzie mój :)))
Jutro chyba cisza będzie na forum za dużo nas ma wizytę u gina lub w szpitalu :))))

Malina powodzenia jutro!!! Pewnie już nie wrócisz w dwupaku :))))

Dziubasku ja juz dawno stracilam nadzieje na "naruszenie czegos":-D moj gin jest taaaaki delikatny, ze gdyby mojego A nie bylo w gabinecie, to podejrzewalabym gina o molestowanie :-D A swoja droga ja tez jutro na ktg ;-)

Dziewczyny dostalam wkoncu wiadomosc od Katrenki... bidula sie nameczy... :-:)-(

"Hej. Od wczoraj od okolo 10 wieczorem mam regularne silne skurcze. teraz sa mniej wiecej co 4 minuty ale odeslali mnie ze szpitala bo rozwarcie 3cm i nie zrobia nic dopoki nie bedzie 4c... nie dadza tez nic na bol chociaz jest straszny i mam go serdecznie dosc. pozostaje mi czekac i meczyc sie dalej... chociaz jestem wykonczona juz... nie spalam wcale od 2 dni/ mam nadzieje ze to sie niedlugo wkoncu skonczy..."

Oczywiscie odpisalam jej ze zyczymy szybkiego rozwiazania i spytalam skad ma wiedziec kiedy sie jej rozwarcie powiekszy.. na co odpisala ze to samo spytala lekarzy :eek::eek::eek:

trzymamy kciuki zeby jak najszybciej sie skonczyla ta meczarnia... :tak:

dziewczyny ja tez chce juz urodzic...mam juz dosc..wszystko boli..spac normalnie sie nie da:-(mam nadzieje ze do weekendy urodze a jak nie to juz mam na 17.11 skierowanie do szpitala na wywolanie!!

Dziewczyny dostalam wkoncu wiadomosc od Katrenki... bidula sie nameczy... :-:)-(

"Hej. Od wczoraj od okolo 10 wieczorem mam regularne silne skurcze. teraz sa mniej wiecej co 4 minuty ale odeslali mnie ze szpitala bo rozwarcie 3cm i nie zrobia nic dopoki nie bedzie 4c... nie dadza tez nic na bol chociaz jest straszny i mam go serdecznie dosc. pozostaje mi czekac i meczyc sie dalej... chociaz jestem wykonczona juz... nie spalam wcale od 2 dni/ mam nadzieje ze to sie niedlugo wkoncu skonczy..."

Oczywiscie odpisalam jej ze zyczymy szybkiego rozwiazania i spytalam skad ma wiedziec kiedy sie jej rozwarcie powiekszy.. na co odpisala ze to samo spytala lekarzy :eek::eek::eek:

trzymamy kciuki zeby jak najszybciej sie skonczyla ta meczarnia... :tak:

biedna :-( ale kurcze, ktora to z nas miala skurcze, a rozwarcia nie i musieli zrobic kleszczowe? Jeszcze skonczy sie na tym, ze katrenki dostanie partych bez rozwarcia :crazy: i to w domu :crazy:

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Byłam własnie u GP - cisnienie 3 razy mierzone i dosyc wysokie, do tego znacznie mniejsza ilosc ruchow - wczesniej 100-200 w ciagu dnia teraz 20-30 od 2dni. Tak wiec moja lekarka zadzwonila do szpitala zapytac co z tym fantem zrobic biorac pod uwage ze w pt mialam i tak byc w szpitalu, no i powidzieli ze ma mnie przyslac że w takim wypadku mnie "wystartuja"... :-)
Tak wiec dziś lub najdalej jutro RODZE!!!! TO OSTATYNI DZIEN PRZED WYJAZDEM Ł...!!!!!!
GP kazala mi im o tym powiedziec, nawet sie poplakac bo dla nich to zadna roznica czy urodze w czwartek czy w sobote a dla mojego komfortu psychicznego róznica ogromna!!!
Matko, alez jestem podniecona... :shocked2::-)

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAA
JADDDDEEEE RODZIIIIĆĆĆĆ :-)
Byłam własnie u GP - cisnienie 3 razy mierzone i dosyc wysokie, do tego znacznie mniejsza ilosc ruchow - wczesniej 100-200 w ciagu dnia teraz 20-30 od 2dni. Tak wiec moja lekarka zadzwonila do szpitala zapytac co z tym fantem zrobic biorac pod uwage ze w pt mialam i tak byc w szpitalu, no i powidzieli ze ma mnie przyslac że w takim wypadku mnie "wystartuja"... :-)
Tak wiec dziś lub najdalej jutro RODZE!!!! TO OSTATYNI DZIEN PRZED WYJAZDEM Ł...!!!!!!
GP kazala mi im o tym powiedziec, nawet sie poplakac bo dla nich to zadna roznica czy urodze w czwartek czy w sobote a dla mojego komfortu psychicznego róznica ogromna!!!
Matko, alez jestem podniecona... :shocked2::-)

Mary ciesze sie razem z Toba!!! Trzymam kciuki z calej sily i daj jak najszybciej znac co i jak :tak:

Dziewczyny, czuje sie jakbym pelnila jakis dyzur, bo wlasciwie to tylko ja tu jestem :-D:-D:-D (zamiast na porodowce siedze sobie na bb - dobija mnie to;-))

biedna :-( ale kurcze, ktora to z nas miala skurcze, a rozwarcia nie i musieli zrobic kleszczowe? Jeszcze skonczy sie na tym, ze katrenki dostanie partych bez rozwarcia :crazy: i to w domu :crazy:
oby to sie tak nie skonczyło :no::no::no:

Trzymamy kcuki !!! Kartnki dziwie sie, ze ci lekarze maja odwage ja wypisac do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, to normalne nie jest :wściekła/y:

mary__mary noo to trzymamy kciuki zeby poszlo po twojej mysli !!!!

no i cale szczescie, ze dalas nam znac bedziemy wiedzialy co sie z toba dzieje :happy::happy:

reklama
dziewczyny ja tez chce juz urodzic...mam juz dosc..wszystko boli..spac normalnie sie nie da:-(mam nadzieje ze do weekendy urodze a jak nie to juz mam na 17.11 skierowanie do szpitala na wywolanie!!
do 17 juz naprawde nie daleko, nawet nie tydzień juz niedlugo sie doczekasz glowa do gory ;-)

Do góry