reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

My z mężem od jutra będziemy w okropnym biegu- będziemy załatwiać pewne sprawy w związku z domem. Tak więc nie będę wstanie te kilka dni tyle tu przesiadywać ale z ogromną chęcią wieczorkiem Was poczytam i skrobnę co nieco :tak::tak:
Maleńka zaglądaj jak tylko będziesz mogła :tak:

ach....masz juz jakis przepis na ta dziewuszke?? ja juz nawet zakupilam testy owulacyjne....naczytalam sie ze trzeba przed owulacja, zeby byla dziewczynka....u mnie z testu byla w pon i wt dzis juz nie.....choc jajniki mnie strasznei bola dzis:confused2:
Joanna to Ty też testujesz w listopadzie? witaj w klubie :-) życzę Ci upragnionej córci :tak: ale pamiętaj że nie ważne co będzie najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa :tak: widzę suwaczek że masz już jedno dzieciątko :-) pewnie synka skoro teraz pragniesz córci? :-)

Hej Agniesiak :-) jak samopoczucie dzisiaj?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki
Ranne ptaszki z Was
Dla mnie taki tydzień z dziura w środku to koszmar ...nie mogę sobie pracy zorganizowac i właściwie cały jest do bani....no ale nic ....od poniedziałku zaczne działac ...
Chyba tez zaczne sie rozgladac za prezentami dla chłopców bo zawsze zostawiam to na ostatnią chwile ....kiedys gdy pojawił sie pies na gwizdki ( napewno kojarzycie z rekalmy) mój Filipek własnie takiego sobie zazyczył w liście ja byłam pewna ze tego będzie od groma wiec zostawiłam na ostatni dzień ...skończyło sie na tym że jeździłam po wszystkich sklepach , jak zaczynało brakowac czasu dzwoniłam do znajomych oni przez internet szukali telefonów do sklepów i obdzwaniali ....i nic!!! byłam załamana , kilka innych miałam które chciał ale to miał być "gwóźdż" ....został mi ostatni sklep , ale nie liczyłam ze znajde i strasznie mi było przykro , wchodze ...szukam ...patrze a pod półką ostatni !!!!!! miał troche roztargane pudełko ale nic to nie przeszkadzało....Jak rano Filip otworzył , to wywalił oczy i mówi : O TAKIM MARZYŁEM !!! i zamiast rzucic sie na ta zabawkę to ze szczęscia mnie ściskał ...choc przeciez wierzy w Mikołaja , ale to chyba ze wzruszenia i szczescia...az sie popłakałam .....tak wiec nauczona doświadczeniem wczesniej wybiore si na polowanie.

Dziewczynki nie odpisze każdej bo nie chce o którejś zapomniec ...wszystkie was caluje i cały czas podczytuje ....

Czekam na narodziny naszych dzieciaczków ....( chyba mogę pisac naszych )...i na testowanka...
i strasznie jestem ciekawa co tam u Royanny :)

Witaj Aniu :-)
Właśnie ta radość dzieci z odpakowanych prezentów jest najpiękniejszym prezentem dla nas :-):-):-)
i choć Kacper ma mnóstwo zabawek to i tak kupię mu zabawki pod choinkę i na urodziny bo wiem że to z zabawek będzie się cieszył najbardziej :tak::-)
a inne rzeczy które by mu się przydały i tak i tak muszę kupić :tak:

hej dziewczyny!moj uparciuch nadal w brzuszku i chyba na dzis dzien nie ma planu na wyjscie:-)moze u Kasi cos sie ruszylo??;-) moj m tez juz chce zeby Kacper sie urodzil tj zreszta wszyscy hehe a ten w najlepsze sobie siedzi w cieplym brzuszku bo gdzie bedzie wychodzil w taka pogode..tylko mam nadzieje ze wody nie sa zielone ani nic zlego sie nie dzieje...
Mam nadzieje ze Wasze przeczucia sie spelnia i obie z Kasia do niedzieli bedziemy tulic juz swoje male skarby:-)
Troche martwie sie o Royanke ale nie chce pisac smsa zeby jej nie przeszkadzac...
Anufifi jasne ze mozesz pisac"nasze dzieciaczki"przeciez jestes z nami od samego poczatku znasz nasze(moje problemy z ciaza),zawsze sluzylas dobra rada:-)

Buy Fisher-Price Soothe 'n' Glow Seahorse - Blue. at Argos.co.uk
Kasiu Wy w koncu kupiliscie tego laptopa fishera??
co do lego to moja Maja ma i uwielbia je..ja jej kupilam mega zestaw w stanach razem ze stolikiem do ukladania i takim duzym krokodylem tylko ze tam takie rzeczy sa duzo tansze niz w Polsce...

dziewczyny a ja chce sobie kupic kozaczki kiedys je pokazywalam ale teraz pokazal sie drugi kolor i nie wiem na ktore sie zdecydowac doradzcie: fiolet

Aniu i Paulo dzieki...Paula te drugie to sa jasny braz niestety czarnych nie ma a plaszczyk mam brazowy bardziej...

a na listopadowkach kolejna dziewczyna urodzila w takim tepie jak Royanka 8.15byla w szpitalu o 8.35 miala juz corke:-)tez tak chce...

cos nasza Kasia sie nie odzywa??czyzby zostawila mnie na polu bitwy sama??

reklama
Do góry