reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga- widze ze rozgladasz sie juz za prezentami. Z zabawek dzieciecych czy akcesoriów polecam firmę HABA
Fakt ze maja kosztowene rzeczy ale godne uwagi!!!!!

Gieoska- kOChana a mnie sie wdaje ze obie do konca tyg sie rozdwoicie!!!!!!
Njwaznijesze zeby wsio bylo szczesliwie i zdrowo!

Laseczki ja spadam. MILEGO WIECZORA

reklama
Dziewczyny ja też myślę że te moje upławy to czop, od dawna już je zauważam, ale od dzisiaj są bardziej intensywne...Jutro będę z Wami więcej pisać, DZIĘKUJĘ że myślicie o mnie, teraz zmykam do Męża pod kocyk :-)

Miłego wieczoru wszystkim i do jutra!

Czarodziejka dzięki :) znam tą firmę, Filuś ma klocki drewniane z tej firmy:tak: my mu najczesciej kupujemy jednak zabawki z firmy little tikes, smoby, play skool... i takie tam :tak::-) i też są może nie tanie ale dobre! ;-)

ta tablica smoby też jest świetna ale kurcze mi to sie wszystko podoba heheh
http://www.brykacze.pl/product,smoby_tablica_dwustronna_2008,1426.html

Pyszczek Gosia ja też mysle że do końca tygodnia to juz bedziecie rozdwojone! :tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zobacz co z M wybraliśmy dla Filpka:happy:
Dickie Duża Baza Strażacka 2 samochody z dźwiękiem Strażak Sam : 3603124 : Dickie
frajda dla niego bedzie bo on uwielbia straże, policje,karetki itp :-)
Kinga fajne samochody wybraliście dla synka :tak::-) a straż, policje i karetke to chyba każdy chłopiec lubi :-)
no Kacper o rok starszy więc takimi klockami już się bawi :tak: nas niestety nie stać na takie klocki ale może coś zastępczego kupimy albo zrobimy prezent składkowy :tak:ja też bym wszystko mu kupiła tylko żeby był jeszcze trochę grzeczniejszy ;-):tak:

Oj ta pogoda teraz rzeczywiście paskudna, wczoraj w przedszkolu dyrektorka wysłała dzieci na dwór w taką pogodę :eek: i dziś Kacper już ma katar i boli go gardło!! :crazy: także jutro już w domu zostanie...ech...:confused2:

Zmykam spać dziewczynki bo jutro do pracy niestety :-(
także rano melduje sie z kawką :tak:

Gosia, Pyszczek trzymam za Was kciuki! :-)

Spokojnej nocy! Buziaki

887890ydlrxty5fx.gif

witajcie wieczorową porą :tak::tak:

Joanna my się nie znamy ale witam się serdecznie :tak::tak::tak:
Będziesz się starała o dzidziusia?? SYnka?? Córeczkę ??

Widzę że temat zabawek na tapecie :tak: mnie niestety nie dotyczy:-(
Jestem na etapie oglądania wózków i takich tam bajerów- mam mnóstwo ciuszków kupionych - tyle że na pewno nasze maleństwo niektórych nie założy ani razu :tak: ale nie mogę się oprzeć:tak:
My z mężem od jutra będziemy w okropnym biegu- będziemy załatwiać pewne sprawy w związku z domem. Tak więc nie będę wstanie te kilka dni tyle tu przesiadywać ale z ogromną chęcią wieczorkiem Was poczytam i skrobnę co nieco :tak::tak:
pozdrawiam Was wszystkie

Pyszczku i Gosiu czekam na miłą niespodziankę :tak::tak::tak:

Witam.....ach....masz juz jakis przepis na ta dziewuszke?? ja juz nawet zakupilam testy owulacyjne....naczytalam sie ze trzeba przed owulacja, zeby byla dziewczynka....u mnie z testu byla w pon i wt dzis juz nie.....choc jajniki mnie strasznei bola dzis:confused2:

Dzień dobry :)

849524.jpg

Strasznie nie chciało mi się dzisiaj wstać do pracy :confused2: do tego jeszcze ta pogoda :hmm: no ale dzisiaj już czwartek, jutro piątek i znowu wolne :-)​

Gosiu, Pyszczku Wasze uparciuszki nadal w brzuszkach? ;-)​

Royanna coś się nie pokazuje :confused:

Dzastina nadal masz mdłości? :blink:

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia! :tak:

reklama
a tu foteczka mojego czpiota:-D
Super pokoik:)

Witam bardzo serdecznie po prawie 2 letniej nieobecnosci:):-)
Witam:)

Agniesiak mam nadzieję że jak będziesz już u siebie to będziesz wiecej pisała ;-):tak::-)
Będę, będę:) Teraz już jesteśmy w domku ale jutro znów jedziemy bo M od mojej mamy z miasta jeździ do szkoły bo ma stamtąd lepsza trasę:) No ale postaram się czesciej udzielac:)

to fajne prezenty Filipek dostanie :tak:
Kacper pisze list do Mikołaja i co i rusz coś tam dopisuje :blink: narazie na tej liście jest:
- samochód polewaczka
- duży tir z biedronką
- klocki lego city
- szambiarka
- tir lego
- klocki lego zestaw straż pożarna
- klocki lego zestaw policyjny

:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Hihihi:) Niezła lista :)

Pyszczek, Gosia rozdwajajcie się już, chciałabym zobaczyc Wasze dzieciaczki:tak::-D

Do góry